1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Julbord i Näste 7

Under eftermiddagen och långt inpå kvällen den 14 december så kunde muntra skratt höras från det sköna Småland när Näste 7 höll julbord för medlemmar och sympatisörer. Samtidigt som kampgruppen höll en offentlig aktivitet så ordnade medlemsgruppen med de sista förberedelserna inför julbordet. Maten lagades till, lokalen dekorerades, och bord ställdes fram.

Tillslut var klockan slagen och alla gäster hade anlänt och maten dukades fram, med allt som hör ett julbord till.
När alla gäster satt sig till bords och gjort sig bekväma så hälsades alla välkomna, och tack delades ut till de som hade hjälpt till med organiseringen och förberedelserna inför julbordet. Efter den fantastiska måltiden där diskussionerna och samtalen haglade mellan de närvarande och efter att alla ätit sig riktigt mätta så hölls det en öppen studiecirkel i väntan på efterrätten.

Boken som avhandlades under studiecirkeln var ”Nationalsocialismen – den biologiska världsåskådningen”. Även där samtalades det friskt till den dova julmusiken som spelades i bakgrunden. Studiecirkeln avslutades lagom till att efterrätten stod färdigdukad. Ostkaka, grädde och sylt med kannor fyllda med rykande, väldoftande kaffe bredvid.

Efter många timmar när kvällen började göra sig påmind så bjöds alla sympatisörer farväl och på återseende. Trots detta stannade merparten kvar och hjälpte till med städning och stuvning av bilar.

En fantastisk trevlig kväll i sann folkgemenskap, och i goda kamraters lag.

Ansök till Nordiska motståndsrörelsen och kämpa för ditt folk, ditt hem, din ras och främja sann folkgemenskap!

Publicerad:2019-12-21

Från samma näste: