1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Julbord med nationalsocialistisk tomte

Lördagen den 10 december samlades medlemmar och sympatisörer för att avnjuta ett skånskt julbord.

Kökslaget samlades redan på förmiddagen för att förbereda både mat och lokal. Snart spred sig glöggdoften i lokalen där församlade medlemmar och sympatisörer nu började att ta plats.

Konferencier Tobias Malvå välkomnade gästerna och förklarade dagens upplägg. Både Greenpilled och egentillverkade prylar fanns på plats.

Kort därefter dukade kökslaget upp ett dignande julbord med allt vad det innehåller. Efter att man ätit och haft givande diskussioner så var det dags för kvällens första trubadur som hade egenskrivna låtar som manade oss till fortsatt kamp.

Efter detta var det dags för en frågesport som engagerade både vuxna och barn. Sedan åt man julgröt samt gottebord och i samband med detta var det dags för Sebastian Elofsson att hålla ett fint jultal.

Plötsligt bankade det hårt på dörren och in kommer det en skånsk nationalsocialistisk tomte! Barnen radade upp sig i väntan på att få sitta i tomtens knä och språka lite innan dom fick varsin julklapp.

Efter detta äntrade Nästets andre trubadur scenen och fortsatte firandet tills det var dags att avrunda julfirandet för denna gång.

Vill du vara med i denna folkgemenskap? Skicka in din ansökan idag!

Publicerad:2022-12-28

Från samma näste: