1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Julmaten tränades bort i Näste 3

Tisdagen den 27 december träffades medlemmar från Näste 3 för att utföra en gemensam träning. Vid ankomsten på platsen förklarades upplägget för deltagarna:

Moment 1. Aktivisttestet
Moment 2. En timmes löpning
Moment 3. Boxningsträning
Moment 4. Gemensam träning med kroppsvikt

Många moment, som med facit i hand skulle ta över fyra timmar att utföra. Medlemmarna hade därför fått instruktioner om att de skulle ha med sig mat som de skulle kunna äta under pauserna för att sedan snabbt kunna träna igen.

Förmaningar om extra kläder för att byta de svettiga nu under vintern och musik meddelades också.

De som inte klarade aktivisttestet fick reda på vad de behöver öva på för att klara det till nästa gång. Efter det sprang medlemmarna runtom en motionsslinga under en timmes tid. En fridfull plats att springa på tyckte en av utövarna.

Hela tiden fick medlemmarna dricka och äta när de ville för att få ny energi. Vissa åt revbensspjäll, andra kex, frukt eller tog en choklad.

Efter att de två första momenten var utförda ändrade man till boxningsträning där medlemmarna fick slå sig fullständigt trötta tills det knappt var någon kraft kvar i slagen.

Nu var det sista momentet kvar. En stor mängd olika kroppsövningar med tresiffriga repetitioner på varje övning. Detta moment avslutades med burpees.

Efter det så tändes trangiaköket och medhavd mat värmdes upp medan man berättade lite gamla minnen för varandra. Detta blev också avslutet på den långa aktiviteten.

Publicerad:2023-01-02

Från samma näste: