1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kampanj mot förintelsebluffen i Borås kommun

I Sjuhärad har det genomförts en upplysningskampanj gällande den så kallade förintelsen.

Både centrala Borås och ytterkanterna har fått sina orter prydda med klistermärken som porträtterar den moderna historiens största ledare samt en länk till webbplatsen www.forintelsen.nu. Affischer som belyser sionismens roll i Mellanöstern har med lim satts upp. Egentillverkade plakat sattes också upp med text vilket handlar om den judiska makt som finns i Sverige samt bristen på bevis när det kommer till förintelsen.

Kampanjen har pågått hela veckan utan några som helst förhinder. Vid ett tillfälle kom en äldre dam fram och berättade om hur sorgsen hon är över att se sitt vackra fosterland falla i bitar. Kamraten tröstade henne med att berätta om att det finns ett motstånd som både förstår henne och som aktivt arbetar för att göra det bättre.

Vill du stå vid vår sida och leda folket till ära och framgång? Eller tänker du sitta hemma och titta på när grannflickan våldtas och skolpojken rånas? Det är en plikt som nordbo att försvara det som är vårt! Anslut dig till nordiska Motståndsrörelsen redan idag!

Publicerad:2020-01-27

Från samma näste: