1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Lagträning Näste 1

Onsdagen den 26 oktober hölls en träning i Näste 1. Allt började med uppvärmning och 2,5 kilometer löpning. När alla kommit i mål förklarade träningsansvarig på plats upplägget som planerats framöver i Nästet.

Alla deltagare, vare sig närvarande för dagen eller ej, delades in i två olika lag vilka från idag kommer att tävla kontinuerligt i olika grenar för att ta hem poäng varje vecka. Fokusen för tävlingen ligger på kamratskap, då upplägget är sådant att när man inte dyker upp på träningen så är det inte bara ens egen hälsa som blir sämre, man sviker även sitt lag som får betydligt svårare att ta hem poäng den veckan.

Individuell träning på fritiden uppmuntras således också då varje individs förbättrade förmåga stärker laget som helhet och ökar chanserna att vinna.

Efter introduktionen tävlade de två lagen i två olika fysövningar, vilket följdes av boxning med teknikövningar och kondition. När alla var uttröttade körde de båda lagen en utslagningsgren i form av två minuter av kontinuerliga burpees. Veckans vinnare var laget som fortfarande stod upp när tiden passerat.

Publicerad:2022-10-30

Från samma näste: