1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte med föredrag i Halmstad Näste 2

Lördagen den 4 januari var det dags för Halmstad att hålla i ett månadsmöte för Näste 2. Detta var dock inte helt problemfritt då centrala Halmstad kryllade av polisens pikébussar och civilbilar, men efter att ha skakat av sig dessa kom vi fram till platsen. Där var det uppdukat för mat och på scen fanns både podium och projektor. Detta var nämligen inte något vanligt månadsmöte utan vår ledare Simon Lindberg gästade oss för att hålla sin beryktade föreläsning: Vad är egentligen nationalsocialism?

Så efter lite mingel och handel vid kampboden var det dags. Lindberg inledde föreläsningen med att först förklara vad nationalsocialismen inte är. Sen gav han oss tre snabba svar man kan dela med sig utav vid exempelvis offentliga aktiviteter. Successivt blev ämnet mer komplext och Lindberg pratade om nationalsocialismens djupare mening. Om våra grundstenar som folkgemenskap, nordiskt ledarskap och personlig strävan till att bli den bästa versionen av sig själv. Innan Lindberg avslutade föreläsningen svarade han på frågor ställda av åhörare. Intressanta frågor som berörde världsåskådningen, globalismen men också synen på vår framtid besvarades alla med mycket optimism. Föreläsningen avslutades och mycket god mat serverades.

Innan månadsmötet avrundades visade Martin Engelin två filmer. En film som aldrig visats innan, där aktivism runt omkring Göteborg utspelade sig. Och som avslut en årsfilm för 2019 som resulterade i både skratt och långa applåder! Innan vi packade ihop så var det också allsång där Motståndsrörelsens kampsång sjöngs.

Detta möte var mycket uppskattat och alla lämnade Halmstad med både glädje, kampmmod och en vilja till att intensifiera kampen! Bor du i Halmstad eller i närheten? Skicka genast in en medlemsansökan och påbörja strävan till en ljusare framtid!

Publicerad:2020-01-05

Från samma näste: