1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte i Näste 2

Den 9:e januari samlades kamrater i Näste 2 för att hålla i det regelbundna månadsmötet. Innan själva månadsmötet påbörjades så hade samtliga medlemmar närvarande, möjligheten att få köpa fantastiska handsmidda produkter skapade av kamrater och även andra kamprelaterade produkter.

Under tiden då medlemmarna minglande runt och kollade igenom alla produkter började arrangörerna göra iordning salen för diverse presentationer och för själva månadsmötet. Efter en stund av mingel och kaffedrickande var det dags för månadsmötets start. Alla gruppchefer presenterade vad som hade utförts sedan senaste månadsmötet och vad som hade planerats för den kommande månaden. Även bredare planer för det nya kampåret presenterades. Under månadsmötet berättades det även om nya projekt som inom en snar framtid kommer offentliggöras för allmänheten.

Efter månadsmötets avslut var det dags för lunch. Stora som små passade på att äta sig ordentligt mätta av den goda maten som serverades. Kamrater satt och diskuterade allt mellan himmel och jord men även insiktsgivande och stärkande diskussioner om detta året hölls.

Om även du som läser detta vill vara med och vara en viktig del av Motståndsrörelsens framgång, ansök då redan idag för att kunna göra förändring på allvar!

Publicerad:2021-01-20

Från samma näste: