1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte och skogsvistelse i Näste 4

Lördag 30 mars samlades Näste 4 för det sedvanliga månadsmötet.

När alla medlemmar ankommit till destinationen för månadsmötet beordrades det till avfärd ut i den närliggande skogen. Med lunch och anteckningsmateriel nerpackat begav man sig ut på en härlig skogspromenad, över fortfarande mestadels snöbeklädd terräng och med rikligt forsande bäckar från den smältande snön omkring sig.

Destinationen var oviss för samtliga utom nästeschefen, som även beordrade tystnad av samtliga så att man skulle kunna njuta av naturen runt omkring utan onödigt babbel. Så efter en gedigen strapats uppför ett berg nådde man äntligen platsen för dagens månadsmöte.

Månadsmötet avhandlade strukturförändringar kring den nya organisationsstrukturen och hur den kommer att påverka Näste 4. Samt att nya ansvarspositioner delades ut till de närvarande för att bättre ta tillvara på de kunskaper som finns bland nästets medlemmar.

Efter månadsmötet blev det en kort genomgång i avläsning av karta och kompass. För att därefter utnyttja dessa kunskaper för att ta sig till en ny position i skogen där dagens lunch skulle tillagas.

Efter ytterligare en strapats både nerför och uppför berg samt tack vare ett framgångsrikt användande av karta och kompass nådde man slutligen platsen där lunch skulle tillagas. Men dagens aktivitet var inte slut där, då vissa bestämde sig för ytterligare äventyr i skogen medan några stannade och förberedde dagens lunch. Så efter ytterligare en tid möttes äventyrslaget med lunchlaget och lunchen kunde så äntligen åtnjutas av samtliga kamrater.

Vill du vara med och kämpa för en framtid åt våra efterkommande? Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen! Tillsammans kämpar vi i folkgemenskapens tecken, tillsammans lever vi nationalsocialism här och nu!

Publicerad:2019-04-05

Från samma näste: