1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Medlemmar utmanade sig själva under friluftsaktivitet – Näste 1

Lördag den 16:e mars begav sig medlemmar och aktivister från medlemsavdelningen och kampavdelningen ut i skogen för att delvis njuta av den nordiska naturen och ha samkväm med kamrater, men också för att med hjälp av sele, rep, säkring och karbinhake ta sig ned för blöta och lömska klippor.

Dagen började med att man delades upp i grupper som skulle tävla i att göra upp en eld snabbast, något som var lättare sagt än gjort i den blöta skogen. Med det sagt så lyckades alla grupper få upp en eld i god tid. Samtidigt som det pågick ägnade sig repelleringsgruppen åt att fästa rep och prova att fira sig ned för att se att allt funkade bra.

När repen var fästa och eldarna tända fick alla som ville prova gå upp på berget för att få instruktioner i hur man ska gå till väga för att ta sig ned. Alla som prövade på tog sig ned trots höjdrädsla och att det för många var första gången.

Några kamrater nöjde sig med att prova en gång medan andra var som limmade till berget. Repelleringsgruppen provade att fira sig ned med karbinhake som säkring och även med bara rep för att kunna verka under alla förhållanden.

Samtidigt som allt detta pågick satt resten av kamraterna och umgicks kring elden. Så småningom började fler och fler åka hem och alla kände sig nöjda med dagen.

Följ med själv nästa gång! Ansök till Nordiska motståndsrörelsen idag!

Publicerad:2019-03-18

Från samma näste: