1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Midsommarfirande Näste 6

Sympatisörer, medlemmar och familjemedlemmar till vederbörande från Näste 6 sammanstrålade på Midsommarafton för att gemensamt fira solens högtid. Man samlades på en naturskön plats en bit norr om Skellefteå intill Bottenviken. Solen sken, himlen var blå och stämningen var god.

Väl på plats restes ett tält för de som skulle övernatta, i väntan på att övriga gäster skulle anlända. När så hade skett tog en del av sällskapet sig ett uppfriskande dopp i Bottenvikens vatten och därefter grillade hela sällskapet och inmundigade de olika sorterna mat man hade med sig.

Med magarna fulla och humöret på topp beslutades det om en uppgörelse i kubbspel, som i retrospektiv nog inte borde ha spelats i sand då det hade stor påverkan på sällskapets träffsäkerhet i jämförelse med gräs. Efter en lång stunds kastande så kunde till slut ett vinnarlag utses och medan hurrarop hördes från dessa så hördes det mutter om dåligt underlag och dåliga vindförhållanden från förlorarlaget.

Efter det samlades alla vid grillplatsen och umgicks med glatt firande och givande samtal en lång stund. Framåt kvällen anslöt sig en svartmetallmusiker från flera välkända band till firandet och bidrog till att höja stämningen.

Framåt småtimmarna beslutade sig de djärvaste i sällskapet för att ta sig ett nattdopp innan det blev dags att lägga sig och sova efter en lång dag.

Ännu ett lyckat Midsommarfirande har planerats och genomförts av landets nordligaste Näste.

Om detta låter som någonting du hade velat vara en del av så anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Publicerad:2021-07-05

Från samma näste: