1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Militär hinderbana och samkväm i Näste 2

I det underbara höstvädret som västkusten har att erbjuda i slutet av November samlades aktivister ifrån Näste 2 på förmiddagen på en parkeringsplats strax utanför Skara. Ansvarig på plats förklarade för kamraterna att man strax skulle utmanas i både kropp och själ, därefter körde alla vidare mot den militära hinderbanan på Skövde garnison för dagens aktivitet.

Väl på plats fick kamraterna byta om till träningskläder i duggregnet, vid gott mod, men med en klart dämpad iver när man fick inspekterat lerpölarna. Om banan var krävande i vanliga fall så bjöd den nu verkligen på motstånd i regnet med sina hala brädor. Hinderbanan skulle dagen till ära attackeras i grupp, vilket inte bara krävde en god fysik av den enskilde aktivisten utan även att det krävdes god samarbetsförmåga för att ta sig förbi vissa hinder.

När vi slutligen var i mål så roade vi oss som pojkar gör mest, med en skivstång på ett utegym som låg i direkt anslutning med hinderbanan. När alla väl hade satt nytt personbästa så avslutades aktiviteten på plats och vi återsamlades hos en kamrat för att gemensamt grilla burgare och skryta om dagens prestationer.

Vill du vara med nästa gång? Skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad:2020-11-26

Från samma näste: