1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 1 på Stockholms gator och torg

Lördagen den 11 maj begav sig aktivister från Motståndsrörelsens Näste 1 åter ut på Stockholms gator och torg för att uppmana folket att organisera sig.

Gruppen samlades vid en tunnelbanestation för att sedermera bege sig inåt mot stan. Första anhalt för dagen blev Hötorget, där gruppen ställde upp med fanor och spred ut sig för att påbörja flygbladsutdelningen. Vädret var soligt och fint och flygbladen gick väl åt här, men nyfikenheten bland förbipasserande var inte särskilt hög ännu.

Efter en stund på Hötorget så rörde sig gruppen vidare och delade ut flygblad på vägen ner längs Sergelgatan till Sergels torg, där det redan var en folksamling och någon enstaka polisbil på plats. Fanor ställdes upp i höjd med Sergelfontänen och flygbladsutdelningen fortsatte. Som på rutin när åsiktsdiktaturens lakejer får syn på motståndsmän så dök det här upp ytterligare polisfordon ca var 5:e minut, inklusive en ”segwaypolis”, tills det tidigare antalet på ett fordon nu hade växt sig till fyra-fem stycken. Det dök här upp en hotfull rasfrämmande individ som inte kunde respektera, eller kanske inte förstod, att han var i Sverige numera och måste respektera fri opinionsbildning och att man får vara beredd på att bli fotograferad om man bär sig illa åt. Denna individ blev inom kort beskyddad av några utrusande poliser och sedermera avlägsnad från platsen av dem.

Vid det här laget hade gruppen aktivister en svans av åsiktspoliser efter sig och dessa följde efter motståndsmännen till nästa anhalt som var Kungsträdgården, där det ställdes upp i parken. Flera sympatiska diskussioner fördes, bland annat med en slovak som uttryckte att Nordiska motståndsrörelsen minnsann var det enda partiet man borde rösta på.

Flygbladsutdelningen vandrade vidare över till Mynttorget. Stämningen var god och mycket folk var i rörelse. Som vanligt rörde sig många turister i den här delen av staden. En reflektion av flera aktivister här var att det är väldigt typiskt att turister är mer nyfikna på Motståndsrörelsen och vilka vi är än vad i jämförelse stadsbor av både svenskt och rasfrämmande ursprung är – troligtvis en effekt av den kulturmarxistiska hjärntvätt som dessa sondmatas med dagligen.

Härifrån rörde sig gruppen tillbaka till Kungsträdgården igen, och i sin tur tillbaka till Sergels torg, fast denna gång i höjd med Drottninggatan. Här träffades en grupp unga sympatisörer på från ett baltiskt grannland som var väldigt intresserade av rörelsen. Vidare tog man sig härifrån tillbaka till Hötorget igen, som var aktivitetens slutdestination.

Överlag så var dagens aktivitet väldigt lyckad. Det var några enstaka individer som inte kunde bete sig som människor, som exempelvis försökte stjäla flygblad inför deras egna barn eller uppvisade allmänt dåligt hyfs. Men inga större incidenter än så skedde och de flesta förbipasserande var glada att se Motståndsrörelsens aktivister och att prata politik. Nämnvärt är att minst en medlemsansökan mottogs på plats, samt att det var flera som uttryckte intresse i att organisera sig.

Näste 1 kommer fortsätta synas på Stockholms gator och torg, våra gator och torg, och manar er läsare att även ni organiserar er i den enda sanna oppositionen och ansluter er till Nordiska motståndsrörelsen!

Publicerad:2019-05-12

Från samma näste: