1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 3 visar vägen i Kristianstad

Det nuvarande systemet gör att vita människors livsutrymme blir allt mer begränsat och Kristianstad är inget undantag. Lördagen den 23 februari ställde Näste 3 upp utanför Galleria Boulevard för att visa invånarna i Kristianstad att det finns en politisk organisation som är beredd att kämpa för de nordiska folken.

Många flygblad blev utdelade under dagen; kanske för att invånarna allt mer inser att ett mångetniskt land inte är så spännande som folkförrädarna påstår att det är.

Det enda tråkiga med utdelningen var att meningsmotståndarna inte kunde argumentera bättre för sin sak. För aktivisterna kändes det som att spela schack med en femåring och därmed minskade segerns sötma över den vunna diskussionen.

Vid slutet av aktiviteten åkte en rullstolsbunden man fram och skänkte godsaker till aktivisterna som han nyss köpt inne på gallerian.

Efter den offentliga flygbladsutdelningen åkte aktivisterna iväg för att hålla ett fyspass på över en timme. Dagen avslutades med en summering av hela dagen där ris och ros utdelades.

Publicerad:2019-02-27

Från samma näste: