1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 5 på Grängesbergs marknad, Ludvika kommun

Den 21:a september begav sig medlemmar ur kampgruppen och medlemsgruppen från Näste 5 till Grängesbergs marknad för att dela ut flygblad till ortens folk och uppmana fränder att ansluta sig till Nordiska motståndsrörelsen.

Under dagens aktivitet möttes man av ett stort gehör från marknadens besökare. Flertalet personer stannade och pratade positivt med aktivister och medlemmar, samtidigt som bilar åkte förbi vars förare och passagerare visade tummen upp.

Hela aktiviteten förflöt alltså utan några problem från vänsterblivna eller den så kallade ordningsmakten. Samtidigt hade man otroligt tur med vädret och fick ta del av årets kanske sista riktiga sommardag i samband med aktiviteten.

Det kan konstateras att Grängesberg är en nationalsocialistisk zon. Folk är ännu för bekväma för att i det stora flertalet ansluta sig till det sanna motståndet, men sympatierna för Motståndsrörelsen finns överallt i Grängesberg.

Efter aktiviteten bestämde sig deltagarna för att äta mat på den lokala krogen Stopet. Ett fint avslut på mer än bara en dag av aktivism, då hela nästet givetvis är delaktiga i arrangemanget av aktioner som denna. Vissa aktivister och medlemmar deltar på själva aktionen medan andra exempelvis tillverkar banderoller.

Publicerad:2019-09-22

Från samma näste: