1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 7 – månadsmöte med föredrag

Doften av nybryggt kaffe samt ljudet av klirrande kaffekoppar spreds när kamrater under lördagsmorgonen den 6:e juli började samlas till månadsmöte.

Efter lite mingel och en lättsammare frukost i väntan på att man skulle nå fullt antal så var det sedan dags att börja avhandla dagordningen.

Först på schemat stod själva mötet som framåt sen förmiddag rundades av, varpå kamraterna fick möjlighet att sträcka på benen innan middagen. Det var också här som dagens inbjudna föredragshållare anlände och förberedelser inför föredraget gjordes innan man satte sig ner till bords till en fantastiskt god middag som fick smaklökarna att dansa.

När alla närvarande ätit sig mätta och kocken tackats för sin goda mat och sitt hårda slit var det dags för dagens höjdpunkt, föredrag!

Föredragshållaren och ämnet presenterades av nästeschefen Magnus Wardmo, varpå föredragshållren intog scenen och höll ett väldigt lärorikt och spännande föredrag om zionism som fick de närvarande att sitta framåtlutade i sina stolar.

Applåderna rungade efter att föredraget avslutats och applåder riktades även till kocken som tack för dagen, och nästeschefen Magnus Wardmo förklarade dagordningen avslutad.

Efter ytterligare mingel och efter att allt ställts i ordning så bjöds de närvarande på återseende innan kamraterna påbörjade sina respektive resor hemåt.

 

Publicerad:2019-07-09

Från samma näste: