1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nästesmöte med föreläsning i Borås kommun

Under dagen den 29 februari samlades kamrater, stödmedlemmar och sympatisörer, barn och andra familjemedlemmar i Borås kommun för att genomföra det månatliga nästesmötet. På schemat stod också en föreläsning av Tobias Lindberg, vilken handlade om riskerna med vaccination.

Efter mingel och att besökarna fått handla av den nationella marknaden, där bland annat kampboden och Midgård fanns representerade, så vad det dags för själva föreläsningen. Samtidigt i rummet bredvid fanns det underhållning även för de minsta, barnen fick leka och rita, och man hade också en fiskedamm med godis till dem.

Lindberg gick igenom vaccinets historia och dess falska fasad där läkare med både pengar och prestige skrivit historia som helt, eller delvis, saknat vetenskapliga bevis gällande vaccinationer och dess påverkan på människan. Lindberg visade samband med användningen utav miljögiftet DDT och exempelvis polio.

Under en paus åt man god lunch, drack kaffe och fikade.

Fortsättningen av föreläsningen flöt på och avslutades med en frågestund där åhörarna fick ställa frågor, och också diskutera hur man ställer sig emot det eviga tjatet på Barnavårdscentralen. När frågestunden var avklarad genomfördes själva nästesmötet med avrapportering, direktiv, och mycket spännande framtidsplaner diskuterades.

Vill du vara med på nästa möte, och vill du vara med och kämpa för Nordens framtid, skicka då in din ansökan redan idag! 

Publicerad:2020-03-01

Från samma näste: