1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktion i Mariestad

Den 14 december genomförde kampgrupp 204 i Näste 2 en offentlig flygbladsutdelning på torget i centrala Mariestad.

Med banderoll och flygblad delade man ut det nationalsocialistiska budskapet till förbipasserande, och flygbladen gick åt i rask takt.

En enstaka demokrat-kvinna gapade ur sig flera års feministiskt indoktrinerad galenskap och allas-lika-värdetrams utan att få gehör bland folket i Mariestad, varpå kvinnan begav sig från platsen. Aktivisterna fick många glada hälsningar och stämningen var god.

I vanlig diktaturmanér skickades polis till platsen för att åsiktsregistrera nationalsocialisterna. Men eftersom aktivisterna visste vilka lagar och regler som gäller i absurdistan Sverige så fick polisen ledsamt vända på klacken och åka vidare med sin polisbuss.

Efter timmar av utdelade flygblad och mången uppmärksammade blickar mot den vackra banderollen med texten Stoppa folkutbytet – Nordfront.se som aktivisterna visade upp, avrundade man helgens aktivitet i gott mod.

Om du bor i Mariestad och vill ditt folk och land väl, skicka in en ansökan och låt oss genomföra revolution i detta psyksjuka system som vi tvingas leva i.

Publicerad:2019-12-18

Från samma näste: