1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktion i Mariestad

Den 18 januari vid middagstid begav sig aktivister från kampgrupp 204, Näste 2 mot centrala Mariestad för att dela det nationalsocialistiska budskapet till folket.

På väg mot aktiviteten kunde Bifrost synas, skulle de ärofulla asarna från Midgård möjligtvis iakttaga de sista av den ädla nordiska rasens förkämpar? I vilket fall ställde aktivisterna upp sig på den mest centrala och synligaste platsen på torget, med banderoll och flygblad i hand. Reaktioner från personer som yttrade sig om vår sak var tudelad. Ett bevis på att det finns ett stort mörkertal av människor i samhället som knyter näven i fickan över den judiska förvandlingen av norden.

I sedvanlig ordning dök polis upp efter demokraters klagomål till statsmakten över att personer med annan åsikt får stå oemotsagda. Än så länge får vi dela flygblad och torgföra våra åsikter, dock med munkavel så att man inte hamnar i fängelse för åsiktsbrott.

Efter en längre tids aktivism och när torget avfolkats rundades aktiviteten av och kamrater begav sig hemåt. En utsträckt högerarm skall riktas till aktivister från kampgrupp 203 för offervilja, plikttrohet och att ni ställer upp för saken.

Publicerad:2020-01-20

Från samma näste: