1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig banderollaktion Luleå

Onsdagen den 24/6 samlades aktivister och medlemmar på handelsområdet Storheden strax utanför Luleå för en offentlig banderollaktion. Man ställde upp sig på en gångbro med banderollen flankerade av två fanbärare. Vädergudarna var med frihetskämparna denna dag då solen sken, himlen var blå och värmen verkade aldrig övergå i kyla.
Budskapet för dagen löd – Vila i frid Tommie Lindh, agera nu samt motstandsrorelsen.se. Hundratals bilar (med flera passagerare i varje bil) passerade under de nästan två timmarna man stod på bron. Reaktionerna var som alltid blandade, en del tummar upp och en del tummar ned samt obscena gester som inte lämpar sig i text. Överlag var dock bemötandet positivt.
Cirka 30 minuter in i aktionen dyker systemets lakejer upp i form av två unga kvinnor. Dessa menar på att vissa människor har ringt polisen men oklart varför. De undrade bland annat hur länge man hade för avsikt att stå på bron men när de inte fick de svar de ville avlägsnade de sig efter endast några minuter.
Senare åker samma poliser förbi aktionen och under bron men syns inte till mer efter det.
Nämnvärt är även att en sympatisör dök upp på bron och samtalade med en av aktivisterna. Samtalet avslutades med att han sa att han skulle gå in på hemsidan och läsa. Förhoppningsvis ansöker han även om medlemskap i Nordens enda sanna opposition och motståndsrörelse!
Kampen mot den skadliga massinvandringen och för ett fritt Norden går oavbrutet vidare i Luleå!
Tommie Lindh – närvarande!

Publicerad:2020-06-28

Från samma näste: