1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning i Alingsås

Lördagen den 16/11 samlades medlemmar och aktivister från Näste 2 i Alingsås för en offentlig flygbladsutdelning. Trots mulet väder var det mycket folk i rörelse i centrala Alingsås denna dag och flygbladen gick åt i rask takt. Flertalet diskussioner fördes med människor som sympatiserar med Nordiska motståndsrörelsens sak men även flera gnällspikar som starkt ogillade yttrandefrihet.

En mindre incident inträffade då en folkförrädare försökte slå flygblad ur handen på en aktivist, vilket ledde till en skarp tillsägelse. Poliserna som till en början varit relativt passiva gick då till angrepp mot en medlem genom att tre poliser rusade fram och greppade tag om denne och påstod att denne medlem ”knuffat” folkförrädaren. Det som egentligen hänt var att två personers axlar nuddade varandra när de möttes. När polisens beteende ifrågasattes och filmades släppte dessa taget om medlemmen och återgick till att spendera skattepengar genom att stå och titta ner i marken resten av aktiviteten.

Nordbo, revolutionen börjar med dig! Ansök till Nordiska motståndsrörelsen och hjälp till att säkra vårat folks överlevnad!

Publicerad:2019-11-17

Från samma näste: