1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning i Alvesta

Lördagen den 25 januari så höll Näste 7 en offentlig flygbladsutdelning i Alvesta. Dagen började tidigt och kamraterna ställde upp sig längsmed Storgatan, vid Systembolaget och i nära anslutning till stationen.

Aktionen startade bra med flera tummar upp från passerande bilister, och intressanta diskussioner.

Efter en halvtimme på platsen så dök polisen upp och började ställa frågor till några av kamraterna, men då de inte fick några svar på sina frågor eller lyckades hitta en ansvarig på plats så gav de snart upp. Istället för att stå och rulla tummarna under tiden som flygbladsutdelningen pågick så började polisen för ovanlighetens skull ägna sig åt polisiärt arbete, då de utförde körkorts- och nykterhetskontroll på passerande bilister, och dirigerade om bilar så de fick passera Storgatan, där de fick se motståndsmän och tyrrunefanan som svajade i vinden.

Tillslut så kom det en bil med två stycken rasfrämlingar i, då de fick se polisen på platsen så fick de motorstopp mitt på vägen och gjorde en rockad där föraren och passageraren skiftade plats inuti bilen, vilket ledde till att de blev invinkade till kanten och en lång diskussion där det slutade med att en av rasfrämlingarna fick åka med i polisbilen.

Diskussionerna med ortsborna fortlöpte under förmiddagen, och en bit inpå eftermiddagen, och en hel del flygblad hann att gå åt innan man kände sig nöjda och började runda av för dagen.

Anslut dig till kampen, ansök till Nordiska motståndsrörelsen!

Publicerad:2020-01-29

Från samma näste: