1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning i Ludvika

Den 14:e december var medlemmar i Näste 5 ute på stan i centrala Ludvika. Under aktiviteten så delades specialskrivna flygblad med jultema till förbipasserande fotgängare på stadens gator och torg.

Aktiviteten började på huvudgatan i centrum, där ställde man upp sig med fanor och började dela med sig av flygblad till medborgare. Någon timme och några hundra flygblad senare så kom ett litet luciatåg åkande på ett veteranbilsflak fram till torget.

Det lilla luciatåget ska uppträda på en provisorisk scen på samma torg, och för att inte stjäla luciauppträdandets uppmärksamhet bestämmer sig gruppen för att bege sig vidare till nästa plats, nämligen stadens ”riktiga centrum”, Systembolaget. Även där går flygbladen hem hos förbipasserande och flertalet muntra samtal hålls med folk som stannar och pratar med aktivisterna.

Någon timme och många flygblad senare så är det dags att runda av aktiviteten. Då bestämmer man sig för att besöka gallerians restaurangcafé för att äta en lättare måltid tillsammans.

Publicerad:2019-12-15

Från samma näste: