1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning – Ullared

Lördagen den 7/12 samlades medlemmar och aktivister från Näste 2 och en gäst från Näste 5 vid köpcentret Gekås i Ullared för att sprida Nordiska motståndsrörelsens budskap via flygblad.

Man ställde upp med fanor och flygbladsutdelare vid den stora entrén till köpcentret och flygbladen gick åt i rask takt. Diskussioner fördes med allmänheten som till större delen var positivt inställda till vår sak. Några tillrättavisningar inträffade efter att folkförrädare spottat mot en motståndsman, en som försökte slå flygblad ur handen på en motståndsman och en som skrek glåpord åt en annan motståndsman. Dessa folkförrädare fick bege sig från platsen med svansen mellan benen efter att ha blivit tillrättavisade.

Polisen dök i vanlig ordning upp för att slösa resurser de själva hävdar att de inte har och försökte få Nationalsocialisterna att lämna platsen, något de inte lyckades med då de till sist insåg att man stod på allmän plats.

En längre diskussion uppstod med en person som hävdade att han till hundra procent står bakom vad Nordiska motståndsrörelsen står för och lovade att ansöka efter att han kommit hem. Allt som allt var det en mycket lyckad aktivitet med många flygblad som bytte ägare och många ”fortsätt kämpa!” kommentarer. Du som läser denna kamprapport uppmanas att genast ansöka till Nordiska motståndsrörelsen och hjälpa till i kampen för ras och nation!

Publicerad:2019-12-07

Från samma näste: