1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig i Ludvika

På Europadagen genomfördes en flygbladsutdelning på Lyviksberget i Ludvika.

Bladen informerade om den ödesdigra framtid vårt land har om vi fortsätter att förflytta viktiga beslut om vårt land till byråkrater i Bryssel. Budskapet mottogs för det mesta positivt då de flesta personer som bor i mindre städer som Ludvika egentligen ogillar överstatliga konstellationer som EU.

Utdelarna på plats kan vittna om många gillande kommentarer och tummar upp, en stannade och pratade och meddelade att han under en tid har funderat på att ansluta sig och nog skall göra slag i saken nu med tanke på hur världen ser ut.

Motståndsrörelsen har sedan start varnat för såväl otyglat sionistiskt inflytande som främlingsinvasion, bägge dessa fenomen ser vi idag prov på i vårt land, de som har hört vad vi har varnat för inser nu att vi fått skrämmande rätt i våra predikteringar.

En kritisk ”man” i tajta leopardmönstrade byxor med röda hängslen kom och tyckte vi skulle stoppa upp flygbladet någonstans. Då personen oavsett åsikter inte varit intressant för organisationen valde aktivisterna att inte ta någon notis om denne. Eftersom vi inte fångade honom på bild lät vi skapa en fantombild av honom.

Publicerad:2024-05-14

Från samma näste: