1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentliga aktioner i Näste 2

Medborgare i Mariestad och Skövde blev den 14 september varse om den annalkande undergång som det nordiska folket utsätts för i en mer accelererande takt.

Gruppchefen i Skaraborg Erik Wuttudal var ansvarig över aktiviteterna som började med flygbladsutdelning i centrala delar av Mariestad. Anledningen till att just denna ort valdes för denna helgs aktivism var på grund av den skjutningen som skedde i måndags i centrala Mariestad mitt på ljusa dagen. Skjutningen tros vara relaterad till kriminella rasfrämlingar som numera huseras i staden.

I över två timmar delades flygblad ut till folk på torget i Mariestad och många trevliga, sympatiska och givande samtal fördes. En kvinna med en betahanne i följe grät ut till polisen över att stolta nationalsocialister förde ut sunda budskap till dem som ville höra. Varpå polisen förklarade för denna folkförrädarhäxa att grundlagen om yttrande- och mötesfrihet även gäller för nationalsocialister.

Efter att många flygblad fått nya ägare och skjutningen i Mariestad diskuterats, ställde aktivisterna upp sig i två kolonner med två fanbärare i fronten och marscherade ut genom staden. Under taktfast marsch ropades slagorden ”Nordisk revolution!” ut under tillbakavägen mot bilarna varpå svaret ”Utan pardon!” fick varenda folkfrände i närheten att svälla med stolthet och folkförrädare att kuva sig i rädsla och skam.

Trettio minuter senare anländer aktivisterna till Sweden outdoor-festivalen på Billingen i Skövde. Två fanbärare ställer upp sig på en gräsplätt och flygbladsutdelarna börjar genast dela till förbipasserande.

Efter en kortare stund dyker kommuntjänstemän- och kvinnor upp och anvisar gruppen till en plats längre bort som Wuttudal bestämt nekar. Wuttudal menar att aktivisterna står bra där de står, och att om kommuntjänstemannen vill driva ärendet vidare får denne vända sig till polisen. En mållöshet och nervositet får kommunpatrasken att bli tillfälligt handlingsförlamade. De ringer sedan efter polis.

När festivalen senare avslutas omkring 16:00 marscherar aktivisterna till utsiktsplatsen för att ta ett gruppfoto och njuta av den vackra utsikten.

Aktivisterna marscherar sedan i vacker kolonn mot bilarna för att avsluta dagens aktivism, och på vägen stöter de på polis. Wuttudal tar kontakt med poliserna och förklarar varför aktivisterna är där, varpå leenden och goda handskakningar från polisen övertygar Wuttudal om att minsann alla statligt anställda män och kvinnor inte är förlorade i hjärntvätt och ”Kapten klännings” indoktrinering.

Med utsträckta högerarmar hälsar Näste 2:s aktivister segern en dag närmare välkommen!

Gör din plikt för folk och land och anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen!

Publicerad:2019-09-15

Från samma näste: