1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Polistrakasserier vid aktivitet i Näste 2

Den 7 mars samlades kampavdelningen i Näste 2 för att tillbringa helgen i sann kamratskap. Man skulle även få en hel del nya kunskaper inom säkerhet och allt som hör därtill. Det börjades tidigt på lördagsmorgonen med att man samlades i Herrljunga, och redan på platsen befann sig polisen. Men dom valde vid tillfället att inte försöka söka någon kontakt.

Aktivisterna satte sig sedan i bilarna för att åka till en lokal som låg en bit bort. Då man efter en stund märkte att poliserna följde efter så valde man att svänga av för att fråga varför de blev förföljda. När sedan nästeschef Jimmy Andersson klev ur bilen och började gå lugnt mot polisbilen, så valde polisen att föra bort Jimmy och ”skyddsvisitera” honom, anledningen var att han uppträdde ”hotfullt” när han försökte söka kontakt med polisen.

Efter detta och andra löjliga utspel från demokratins knektar fick motståndsmännen sedan åka vidare. När man sedan befann sig i lokalen drogs diskussionerna igång och utbildningarna som hölls gällande säkerhet var mycket givande. Efter en lång stund med teoretiska utbildningar nalkades det middag. Kamraterna avnjöt mycket goda hamburgare gjorda på ekologiskt och lokalslaktat kött. Efter detta var det dags för samkväm och då fanns det utrymme för pingis och lättsamma diskussioner. Man umgicks ända fram till småtimmarna innan det var dags att gå och lägga sig.

Publicerad:2020-03-09

Från samma näste: