1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Propagandaoffensiv inför mångkulturfestival i Södertälje

Helgen 23-25 augusti äger Södertäljefestivalen rum i centrala Södertälje. Detta är en stor tillställning som drar väldigt mycket folk till staden.

För att utnyttja detta tillfälle drog ett antal kamrater i Näste 1 ut under natten till 23:e för att sprida det nationalsocialistiska budskapet till festivalens alla besökare.

Hela innerstaden smyckades med massvis med klistermärken, affischer samt Tyrrunor som sprayades. Det blir svårt för folket att undgå det sunda budskapet, som står som stark kontrast till festivalens dekadenta uppmaningar till ”gränslös shopping” och mångkultur, med uppträdanden av en stor del rasfrämlingar, både i sång och dans.

Ett parkväktare åkte runt i en bil och patrullerade festivalområdet under natten, men aktionen kunde fortgå utan problem. Det var förvånansvärt många civila ute under natten till en vardag och barerna hade öppet till minst tre på natten. Detta kan bara ses som ytterligare ett bevis på samhällets förfall, där folk hellre tar till flaskan än försöker göra något åt problemen.

När aktiviteten skulle avslutas erbjöds kamraterna narkotika av en grupp rasfrämlingar, för att kunna ”sväva”. Erbjudandet avböjdes och rasfrämlingarna fick istället uppmaningar om att skaffa sig ett jobb.

Är du en av dem som är ute en torsdagsnatt för att döva sinnena med alkohol och droger? Anslut dig till motståndet istället och få tillbaka hoppet inför framtiden!

Publicerad:2019-08-24

Från samma näste: