1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Samlad basaktivism i Näste 8

Här kommer en samlad rapport om basaktivism som utförts i Näste 8 under september månad.

Den 6 september så tog sig några medlemmar ut för att kolla på de Runstenar som finns i Örebro län. Flertalet hittades och även oplanerade stopp skedde vid slumpmässigt upptäckta fornlämningar. Stenarna översattes och dem olika varianterna av Futhark tränades på. Självklart lämnades också många klistermärken och affischer längst vägarna, så att andra nyfikna kan finna rätt även de.

Den 8 september tog sig medlemmar ut för att dela flygblad i de sydliga delarna av Örebro. Några hundra flygblad fick nya ägare och i övrigt gick allting bra. Även några klistermärken fann sina vägar upp på stolpar och skåp.

Den 13 september tog sig medlemmar med familj ut för att uppleva naturen och valde då att besöka Rusakulan som blickar
över Örebro stad och de mäktiga skogarna. Kilsbergen var populära även denna dag då vi mötte både bärplockare och motocrossförare. Det blev sedan grillning och ett onämnt antal runor och symboler ristades till dem efterbesökande att klura ut. En skön och avkopplande dag i naturen är det väldigt lite som klår.

Den 16 september satte sig några medlemmar ner för att samla ihop material, läsa ur lite böcker samt planera framtida aktiviteter. Många idéer bollades, mycket skrevs upp och snart kommer det att dyka upp för allmänhet att ta del utav.

Den 17 september tog sig flera medlemmar ut för att sätta upp en stor mängd klistermärken runtomkring i både stad och utanför.

Vi växer hela tiden och formar våran omgivning till att leva ett bättre liv med sundare ideal. Du kan också göra mycket
för kampen, så sluta slösa bort tiden för våra framtida arvtagare och ansök om medlemskap idag!

Publicerad:2020-09-20

Från samma näste: