1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Samlad rapport från Näste 8

Nedan följer en samlad rapport från Näste 8, där medlemmar under oktober månad har begått olika aktiviteter. Genom regn och soliga dagar har det bedrivits kamparbete, studier och samkväm.

”Sions vises protokoll” har lästs och diskuterats. Detta är en skrift som alla bör läsa för att förstå sig på dagens samhälle och varför det är som det är. Även ”Versaillesfreden”, eller den så kallade ”Treaty of Versailles” lästes, denna text belyser de orättvisor som skuldlades på Tyskland efter första världskriget. Man läste och jämförde även ett antal felaktiga och redigerade artiklar med äldre dokument om det nationalsocialistiska Tyskland.

Hundratals flygblad delades vid ett tillfälle ut till de boende i södra Örebro, och även klistermärken sattes upp för att markera vår närvaro. Medlemmarna gick i några timmar tills alla flygblad för den kvällen var slut, och begav sig sedan hem för en välförtjänad middag och sömn. Kvällen var mycket kall och rå, men som alla vet så fryser inte motståndsmän och motståndskvinnor.

Vid ett annat tillfälle samlades medlemmar med familjer vid en sommarstuga med nära anslutning till en sjö för att grilla. Där fick man besök av ett par svanar med ungar, och då riktiga nationalsocialister värnar om djur och natur så hade de inget att frukta, utan de klev upp och anslöt till samkvämet, åt direkt ur handen och hade en trevlig stund. Alla hade det trevligt och aktiviteten blev mycket lyckad, medlemmarna begav sig inte förrän solen hade lagt sig och månen sken vackert över vattnet.

Ett flertal klistermärken har satts upp i södra och västra Örebro. Vår närvaro kan nu betraktas som uppmärksammad och definitiv, och de boende kan se fram emot fler besök med både affischer och flygblad i framtiden.

Upplysningsarbete om ”förintelsen” bedrevs vid ett tillfälle runt Örebro Universitet, där affischer och klistermärken sattes upp.

Kampen vilar aldrig, och även om inte du kan göra allt, så kan alla göra något! Se till att ansluta dig nu, och gör det du kan för vårt folk, vår nation och våra framtida barn!

Publicerad:2020-11-05

Från samma näste: