1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

“Stockholmsgruppen” tränar vidare

Expo avslöjade med dunder och brak nyligen att ”NMR” tränar kampsport i en lokal i Nacka kommun. Efter Expos sensationella avslöjande har nu Nacka kommun pudlat genom ordförande i Fritidsnämnden Gunilla Grudevall-Steen (Liberalerna). Det har nu beslutats att Motståndsrörelsen inte längre får träna i lokalen. Samma lokal som man betalat för och städat efter varje användande.

Vilka fel eller regelbrott har begåtts i lokalen? Man har tränat boxning, kondition, koordinationsförmåga och styrka. Saker som håller medlemmarna i form och som vilken elitklubb som helst skulle bli avundsjuka på med den disciplin som finns inom organisationen. “Felet” man gjorde som fick Expo att gå i taket och trycka på skarpt läge-knappen var att man tränade hur man försvarar sig vid en knivattack. Något som varje människa borde lära sig nu när hela landet är fyllt med rasfrämlingar som inte ens Migrationsverket vet var de kommer ifrån eller var de befinner sig i vårt land.

Men, här kommer en “avslöjande nyhet” till Expo: “Stockholmsgruppen” har nu fler träningslokaler där man kan träna hårdare, längre och aggressivare, där man lär kvinnor försvar vid våldtäktsförsök med bara händerna.

Vill även passa på att ställa en fråga till de “grävande journalister” som hittade detta “scoop”: Är det något fel med att träna fysik och självförsvar? Ni kanske skulle gå till en karate eller judoklubb och ställa samma fråga.

Vill ni vara med på dessa träningar och få utbildning i självförsvar så anslut er till Motståndsrörelsen!

Publicerad:2019-01-31

Från samma näste: