1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Träning/studiecirkel Stockholm

Torsdag 13:e maj sammanstrålade kamrater i Näste 1 för ett träningspass i vårvärmen. Fokus för dagen låg på styrka, och många olika kroppsviktsövningar tränades till utmattning för samtliga deltagare. Även boxning kombinerades med vissa av de tidigare nämnda övningarna. När alla närvarande kände sig nöjda tog man sig till sist till ett utegym där de sista krafterna togs ut.

Efter avslutat träningspass mötte man upp fler medlemmar för att fortsätta studiecirkeln om ”Min kamp”. Denna gång avhandlades kapitel 3-5, i den andra delen av boken. Många intressanta diskussioner hölls angående bland annat hur en nationalsocialistisk stat skulle kunna förbättra så mycket i samhället, bara genom att följa det ariska tänkandet och sättet att organisera saker jämfört med det destruktiva marxistiska synsättet på världen som härskar idag.

En bättre, mer naturlig världsåskådning kommer dock inte att kunna nå in i folkets hjärtan utan kamp. Ansök idag till Nordiska motståndsrörelsen för att hjälpa till i kampen för ditt folk!

Publicerad:2021-05-14

Från samma näste: