1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vandring på Sörmlandsleden

På lördagen den 17 juni bestämde sig medlemmar och sympatisörer i Näste 8 för en spontanvandring för att komma bort från betongen några timmar. Man vandrade på Sörmlandsleden med start i Vilsta naturområde i Eskilstuna.

Vädret var perfekt för vandring även om solen tidvis gassade. Man hade beslutat sig för att även ta sig till startpositionen till fots, vilket man gjorde dom 4 kilometrarna med full packing innan man kom till själva starten av Sörmlandsleden.

Just denna etapp var på 12 kilometer. Man stannade vid flera tillfällen för vätskepauser för att den fyrbenta deltagaren skulle orka hela biten. Efter cirka 4,5 timmars vandring var det dags för matpaus, då man tog fram stormköket för tillagning av lite enklare måltid.

Sedan packade man ihop för att gå den sista biten till för denna gång ändhållplatsen Hållsta där man tog buss in till staden igen. Efter den runt 9 timmar långa promenaden var alla nöjda med dagen, och bestämde att snart göra om en liknade utflykt. Vill du följa med på liknande aktiviteter? ️Hör av dig till organisationen.

Publicerad:2023-06-24

Från samma näste: