1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vetlanda upplystes om det sanna motståndet mot globalismen

Lördagen den 25 maj samlades medlemmar ur Näste 7 i Vetlanda för att upplysa befolkningen om att det finns en slagkraftig organisation som står upp för Nordens folk, mot det globalistiska EU.

Då det var en stadsfest denna vackra dag så rörde sig mycket folk på gator och torg i staden på småländska höglandet. Men även alla folkfientliga partier hade passat på att visa upp sina fula trynen i ett försök att ytterligare bedra befolkningen om att just deras parti står för något unikt, något som urskiljer dem från övriga liberaldemokratiska partier.

Motståndsmännen ställde upp med en banderoll, flankerade av två fanbärare, i en centralt belägen korsning mitt emot flertalet av globalistpartiernas nasarstånd.

Det tog inte många minuter innan dessa ”politiska motståndare” gjorde en blocköverskridande manöver och försökte helt sonika dölja Nordiska motståndsrörelsens budskap genom att bilda en köttmur framför banderollen. Uppenbart så är dessa lakejer väldigt överens om att yttrandefrihet endast är till för organisationer med ”rätt” åsikt. Dessa politiska motståndare tycktes vara väldigt kamratliga oavsett partifärg.

Ganska snart kom som på beställning lagens långa arm. Dock tycktes förstärkningen utebli och systemlakejerna höll sig till en början på avstånd.

När så patrull nummer två anlände och alla fått på sig sina gula västar, så tyckte motståndsmännen att dessa skulle må bra av lite motion. Bandroll och fanor veks ihop och en förflyttning gjordes.

Denna gång ställdes det upp mitt emot SD:s valtält, som är förlagt längst bort från den centrala delen av festivalområdet.

Om de närvarande valarbetarna uppskattade denna förändring av gatubilden låter vi ha osagt, men ganska snart fylldes platsen av nyfikna och SD:s representanter behövde inte känna sig ensamma längre.

Ett gäng rabiata kvinnor dök strax upp med de vanliga korkade frågorna. I vanlig ordning så sa dessa marxister sig veta allt om Nordiska motståndsrörelsen utan att ens känna till det egentliga organisationsnamnet, utan hänvisade senare på Facebook att ”Nordfront” varit på stan och att tre av marxisterna lyckats ”jaga bort” det tiotal motståndsmännen ut från Vetlanda centrum.

Efter avslutad aktion i Vetlanda fortsatte färden mot Nässjö.

Där ställdes det upp på en bro över vägen till Jönköping. Med Tyrrunefanorna vajande i vinden kunde de stolta nordiska männen motta uppmuntrande tutningar och många tummen upp från bilister som uppskattade budskapet om ett befriat Norden, fritt från globalism och ett överstatligt EU.

Publicerad:2019-05-26

Från samma näste: