1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vildmarksaktivitet i Borås

Den 18 juli samlades kamrater med familj samt sympatisörer för att genomgå en introduktionskurs i vildmark – anpassad för de med ingen eller ytterst lite erfarenhet utav naturen.

Efter att deltagarna bekantat sig med varandra och uppläsning av dagens schema började gruppen röra sig inåt skogen. Flera aktiviteter och tester skulle genomföras och vädret var för en gångs skull fint.

Vid ett tillfälle delades gruppen upp i två. Den ena gruppen fick fortsätta följa bestämt mål med hjälp av karta och kompass medans den andra fick vandra genom svår terräng och uppleva de komplikationer som detta innebär.

Vid återsamling kontrollerades packning och ansvarig för aktiviteten gick genom vikten av god hygien och samt hur man undviker skoskav under längre vandringar. Deltagarna fortsatte och var snart framme vid slutdestination.

Innan det var dags för mat fick deltagarna chansen att erfara flera viktiga och behändiga verktyg som underlättar olika vildmarksaktiviteter, men också lära sig hur effektivt ett modernt handhållet vattenfilter är.

Efter maten fick de som ville vara med och göra upp en eld med vad naturen erbjuder och sen var det dags att vandra tillbaka till bilarna.

Det blev en trevlig dag med god kamratskap och mycket lärdom.

Publicerad:2020-07-21

Från samma näste: