1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vildmarksaktivitet i Luleå

Fredagen den 21/2 så samlades aktivister, medlemmar och några sympatisörer sent på kvällen hos en kamrat i Luleå för att utföra en vildmarksaktivitet. Aktiviteten började med att man gick en kortare sträcka längst ett skoterspår för att sedan vika ut mitt i vildmarken, när man väl var framme så instruerade man och förklarade hur man bygger en nödbivack i snön. Alla hade dock inte spadar med sig så de som hade spadar med sig fick börja med bivacken medans de andra började med elden. Det var extremt blött och frostigt då det hade pendlat mellan -1 och +1 under flera dagar så det fanns inte något i närheten som inte var genomsurt.

Kamraterna skrattade och hade de trevligt ända in i småtimmarna. Man klev upp tidigt för att få i sig något varmt att dricka sedan efter lite diskussion om man vad man lärt sig och kunde göra bättre så begav sig kamraterna hemåt, lite småfrusna med i gott humör!

Kampen börjar med dig, sluta vara en soffpotatis, gör något med ditt liv, gör något för folket! Gå med i Nordiska Motståndsrörelsen!

Publicerad:2020-02-25

Från samma näste: