1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Rasen – inte landet

Jag vill här, en gång för alla, försöka klarlägga en viktig punkt i vår världsåskådning nationalsocialismen, som missuppfattas (om än ofta med vilja) av våra meningsmotståndare eller dem som av brist på kunskap inte förstår. Vi ser till rasen främst, inte till land. Det är rasen som är allt, inte nationalstaten.

Det vi kämpar för är att vårt folk, vår ras, ska överleva. Att jorden skall fortsätta snurra med arier på den. Vårt främsta mål i kampen är inte att Sverige som land överlever. Eller ens Norden.

Missförstå mig inte, visst är det så att Sverige och Norden är vårt folks hem sedan tusentals år tillbaka och att vi genom historien gjort detta till vår ras hemvist och territorium och visst ska vi till sista blodsdroppen försvara vårt fädernesland, vår kultur och allt annat som utvecklats till att intimt förknippas med oss. Men för att klargöra, ett Norden utan nordiska människor hade inte varit värt att försvara. Inte för en sekund.

När vi pratar om att vi vill skapa ett fritt Norden så är det Norden fritt från fysisk mångkultur och antisvenskt andligt gift vi eftersträvar. Ett fritt Norden för fria nordiska människor, styrt av nordiska män och kvinnor!

Hat?
Vi får på gatan ofta frågan av folk, ibland seriöst men oftast från någon som vill göra sig lustig: ”hatar ni mig, jag kommer från (valfritt, ofta europeiskt, land)” eller ”min farmor är invandrare från (valfritt, ofta europeiskt land)”?

Låt mig få börja med att påtala att vi inte hatar någon individ i världen på grundval av dennes rasliga härkomst, inte så länge denne inte aktivt gjort sig till en fiende av vårt folk eller allierat sig med dessa. Hat är ett starkt ord, ett ord som många människor är rädda för använda. Det är inte jag.

I ärlighetens namn så hatar jag allt som vill mig och det jag håller kärt ont. Jag hatar så det glöder inom mig. Jag hatar den eller det som kommer mellan mig och min familj, liksom jag hatar dem som verkar för min ras olycka! Utan hat så hade jag inte varit sann i min kärlek. Till familjen eller till rasen.

Så nej, vi hatar inte dig för att du, eller din farmor kommer från Ukraina, Bosnien, Italien eller ens Uganda eller vad du nu vill. Vi hatar inte dig så länge du inte aktivt allierat dig med det styrande systemet och de mörka krafter som vill ta död på vårt folk. Men gör du det så spelar det ingen roll vilket land du kommer ifrån eller vilken ras du tillhör.

För det andra är, och det är så klart huvudsaken, vilket land du eller din farmor härstammar ifrån egentligen ganska irrelevant ur ett nationalsocialistiskt perspektiv. Vad som är intressant är rasen du fötts in i.

Det finns ariska män och kvinnor på alla kontinenter i världen och har så funnits väldigt länge. Det föds varje dag arier i olika länder på vår jord. Vissa av dem härstammar från det landet sedan många hundra, kanske till och med tusen år tillbaka.

Det är denna ras, denna enhet som vi i Motståndsrörelsen kämpar för. Likväl som vi uppmanar alla ariska människor världen över att ställa sig vid vår sida och kämpa, måste vi dock klargöra att en rasfrämling inte är välkommen som aktivist i Tyr-runans gemenskap. Dessa kan dock, om de i sitt leverne följer grundläggande nationalsocialistiska principer, bli stödmedlemmar till Motståndsrörelsen. Vilket de kanske borde eftersom hela vår planets framtid i slutänden hänger på den nationalsocialistiska livsåskådningens triumf.

Anti-nationalister?
Är vi då anti-nationalister? Nej, precis tvärtom. Nationalsocialismen är, även om den innebär och betyder så väldigt mycket mer än dessa bägge begrepp, uppbyggd av orden nationalism och socialism. Precis som att jag är en fullt övertygade socialist så är jag också nationalist ut i fingerspetsarna, utan tvivel. Nation härstammar nämligen från det latinska språket och den korrekta översättningen blir då ”att födas ur”, ”ett folk”, ”en stam” eller ”ras”.

Så att vara nationalist utan att vara rasmedveten är lika galet som att vara socialist utan att vara nationalist. Fast det kära läsare, är ett annat ämne…

Titel:Rasen – inte landet Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2010-10-27 Uppdaterad:2020-03-22

Läs också: