1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Framtidens kraft samlades i Sundsvall

FÖRELÄSNING. I lördags kom Nordiska motståndsrörelsens Pär Öberg på besök i Sundsvall. På schemat stod hans uppskattade föredrag om massinvandring.

Mycket folk och mycket fika

Väl på plats konstateras det att någon i arrangörsgruppen slagit på stort och fixat ett mycket gediget fikabord med bland annat negerbollar och hemmagjorda kanelbullar.

Ett 30-tal personer från Sverige och Norge hade slagit sig ner och diskussionen tycktes kretsa kring ekonomiska system och ekologiskt leverne.

Då klartecken till fika mottogs av besökarna så hördes ett sorl av förnöjdhet längst det långa täta led av människor som en efter en högläste från en lapp på bordet:

Det visar sig att det är den skojfriske näthataren ”Peter H. Norrland” som tagit tillfället i akt att trolla IRL.

 

Pär Öberg tar till orda

För att summera Öbergs föredrag så kan vi konstatera att massinvandringen är fullständigt ologisk sett ur nationalsocialistiskt perspektiv.

En av dessa ärtor (motsvarar 100.000 sk. flyktingar) bosätter sig i Sverige, årligen:


Burk 1 symboliserar människor på gränsen till svält i världen. Burk 2 symboliserar människor som årligen föds in i denna situation.

Öberg betonade att det är fullständigt löjeväckande á la Annie Lööf att försöka lösa världens problem genom destruktiva folkomflyttningar då det i själva verket är ett resursfördelningsproblem.

I klartext används istället folkomflyttningarna som biologisk krigföring för att rasligt söndra homogena nationer och öppna upp för resursexploatering.

Vilka ligger då bakom? Enligt Öberg är det Rothschilddynastin med deras storbanker som ligger bakom denna snabba utveckling mot globalism och folkförintelse.

Mot en nordisk framtid

Under föredragets gång och efterföljande frågestund togs många frågor upp. En person ledde in diskussionen på mordet av John F. Kennedy och dess koppling till ekonomisk reform i USA. Strax därefter kom samtalet att handla om fackförbundet Unionens skumraskaffärer.

Mycket av diskussionen och stämningen bland besökarna gav hopp om att det trots allt stundar en ljus framtid för de nordiska folken.

Som kuriosa berättade Öberg om vad representanter för Gyllene Gryning sagt till Motståndsrörelsen:

— Om vi för två år sedan fått berättat för oss om att vi nu skulle sitta i det Grekiska parlamentet med 7% av rösterna så hade vi skrattat. Allting gick så oerhört fort.

En åhörare tog då till orda och sa:

— Ja, och det är inte en fråga om ifall vi även får en ekonomisk kris i Sverige, utan om när vi får den.

Öberg intervjuad av Camilla Rågfors

Efter föredraget kontaktades Öberg av en utomstående bloggerska som av pk:iter kommit att stämplas som kätterska på grund av sin objektiva rapportering. Hon ville ställa 10 snabba frågor via e-post.

Exempelvis:

— Vad känner ni själva så här efter Bollnäs? Märker ni av ett ökat intresse direkt till er eller är det mest människor som på egen hand söker information om er av olika skäl som till exempel hamnar på min blogg?

Som Öberg besvarade med:

— Den senaste tiden märker vi ett ökat intresse för vår verksamhet. Detta märktes tydligt redan tidigt i år i Ludvika där många ortsbor intresserade sig för vårt torgmöte. Men vi märker det på fler sätt. Vi blir även kontaktade rent allmänt mer än vanligt. Jag tror en förändring som kommer att skrivas om i historieböckerna som ”den stora befrielsen” är på väg.

Intervjun berör bland annat dagen i Sundsvall, och kan läsas här.

Framtidens kraft formerar sig

Två personer anslöt sig till Motståndsrörelsen under dagen. Nämnas bör att vårt folk under de senaste decennierna lärt sig en dyrköpt läxa, men enbart de som tagit lärdom och insett vad som nu behövs kommer att överleva in i evigheten.

Vi måste nyttja vår fulla potential och organisera oss till en kraft som klarar utav tidens gång och de utmaningar som finns på vår jord.

Tillsammans så skriver vi nu historia!

Titel:Framtidens kraft samlades i Sundsvall Författad av:Redaktionen Publicerad:2012-09-17 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: