1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktivitet i Stockholm

STOCKHOLM. Lördagen den 7 mars var aktivister från Näste 1 ute i Norrtälje samt Åkersberga för att dela ut flygblad.

En aktivist delar ut ett flygblad till en intresserad förbipasserande.

Tidigare idag samlades aktivister från alla Stockholms kampgrupper för att gemensamt ge sig ut på en offentlig aktivitet. Två områden besöktes under dagen och responsen var som vanligt blandad. Något som är värt att notera är att Motståndsrörelsens namn nu blivit mer känt för allmänheten. Många blir nyfikna att själva ta del av information från våra aktivister istället för att läsa lögnerna från den etablerade sionistiska mediamakten.

Det första området som besöktes var Norrtälje. Aktivisterna ställde upp sig med fanor framför Willys och började med glatt humör dela ut flygblad. Allmänheten gav ett trevligt bemötande och våra aktivister fick flertalet komplimanger under tiden på plats. Polisen valde som vanligt att besöka aktiviteten, men fick efter ett kort tag vända tillbaka då de konstaterat att inga lagar hade brutits. Vid avfärden så valde aktivisterna att spärra av ingången till Willys, som ett resultat av deras agerande under tiden då Motståndsrörelsen vistades utanför affären.

2015-03-07 aktion stockholm 4

Poliserna beger sig ifrån platsen, tillsynes besvikna över att inte kunna åsiktsregistrera våra aktivister.

Ingången till Willys blev avspärrad som en respons på butikspersonalens bemötande.

Vid nästa område, Åkersberga, blev det bara ett kort stopp. Trots att många flygblad hann delas ut och att allmänheten visade intresse för Motståndsrörelsen, dröjde det inte länge innan en förbipasserande försökte tysta ner våra aktivister med våld. Mannen, som tog strypgrepp på en kamrat, blev dock direkt och strikt tillrättavisad. Motståndsrörelsen tolererar inga former av attacker mot våra aktivister. Aktiviteten, som ses som lyckad, avrundades sedan och aktivisterna begav sig iväg för att äta och diskutera dagens gång.

bråkmakare

Det lönar sig inte att försöka använda våld mot våra aktivister, som mannen på bilden fick lära sig.

Mer bilder:

“Hörru polisen, får man verkligen tycka olika i Sverige? Aha, det visste jag inte att man fick… jag trodde det var lag på att alla ska ‘gilla olika’.”

2015-03-07 aktion stockholm 2

Låter man tiggare störa kunderna men försöker störa lagliga flygbladsutdelningar kan det gå så här.

Titel:Offentlig aktivitet i Stockholm Författad av:Redaktionen Publicerad:2015-03-07 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: