1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Folkets demonstration blev till nationalsocialistisk zon!

TRELLEBORG. Under lördagen arrangerades Folkets demonstration på Rådhustorget i skånska Trelleborg. För att visa demonstranterna att den enda kraften som kan rädda vårt folk är Motståndsrörelsen så samlades aktivister och partimedlemmar ur Näste 3 vid Rådhustorget med banderoll och fanor.

För en tid sedan publicerade Peter Springare ett inlägg på Facebook där han talade ut om sina erfarenheter som förundersökningsledare hos polisen i Örebro. Att säga sanningen om främlingsinvasionens konsekvenser gjorde att han blev hårt ansatt från olika håll. För att visa sitt stöd för honom ställde Folkets demonstration upp sig under parollen ”Till stöd för Peter Springare och Sveriges poliser”.

Åhörarna samlas.

Ganska snart efter att torgmötet hade startat började de ”goda krafterna”, där lögnaren Showan Shattak ingick, försöka störa sammankomsten med diverse tillrop. Deras störande beteende kom snabbt av sig då åhörare runtom sa åt dem att ”hålla käften eller gå hem”. Showan, som brukar framhäva sig själv som en ”antifascistisk” superhjälte med övernaturliga krafter som dag och natt krossar nazister på gatorna, var som helt paralyserad när han såg Nordfronts fotograf. Kanske var det någon på torget som hade med sig kryptonit?

En nedtystad och nästan tårögd Showan Shattak med det fyndiga och slagkraftiga budskapet ”En lagom bra dag är en lagom bra dag” på sin hemmagjorda skylt. Till aktivisternas stora förvåning lyckades Showan hålla skylten åt rätt håll och inte upp och ned.

Samtidigt gjorde aktivisterna från Motståndsrörelsen sin närvaro känd genom att ställa upp sig med fanor och en banderoll med texten ”nationalsocialistisk zon” på ett parkeringstak med utsikt över Rådhustorget.

Ett ljus i mörkret.

Under tiden bytte talarna av varandra. Stora men innehållslösa fraser ledde fram till samma slut, kravet på regeringens avgång. Det var inte förrän en bit in i Annelie Sjöbergs tal som något kraftfullt uttalades. En uppmaning till en ”blågul revolution” hördes och för en sekund anades en revolutionär anda bland de cirka 250 åskådarna. Tyvärr dog spänningen snabbt ut när följande ord hördes: ”En slags svensk kulturrevolution” och ”En slags tyst revolution”. Men kanske såddes det där och då ett frö i några nordiska hjärtan som får dem att ta steget och ta kontakt med Nordiska motståndsrörelsen och gå med i den riktiga kampen för ett fritt och enat Norden.

Annelie Sjöberg talar om den ”tysta revolutionen”, där man genom att knyta näven i fickan alla dagar i veckan och någon enstaka gång om året delta på ett torgmöte, ska få regeringen att avgå.

Efter Annelie Sjöbergs tal kändes det mer som om resterande tal var en transportsträcka då inget nytt sades. Även de ”goda krafterna” verkade tycka så, eller så var det bag in boxen med vin som ropade på dem, för innan sista talaren Stefan Torssell hann avsluta hade de försvunnit. Om någon mot all förmodan hade missat att Motståndsrörelsen var på plats så påpekade Stefan Torssell att det fanns nationalsocialister på platsen och att han inte gillade det. Trots att det i deras flygblad stod: ”Alla är välkomna. Det gäller vare sig du är Moderat, Socialdemokrat, Sverigedemokrat eller något annat”.

Efter avslutad aktion ställde nästeskorrespondenten ett par snabba frågor till nästeschef Freddy Nerman.

Freddy Nerman under årets upplaga av Aktivistdagarna.

Vad var tanken med att ställa upp med fanor och banderoll under Folkets demonstration?

Vi ville visa åskådarna att det finns ett radikalt alternativ. Att det är dags att vakna upp och börja kämpa för vårt folks överlevnad!

Tyckte du att aktionen blev lyckad?

Absolut. Folk såg oss och ett par stycken kom fram till oss efteråt för att prata.

Har du något som du vill hälsa våra läsare?

Ansök till Motståndsrörelsen! Anslut dig till dina nordiska bröder och systrar i kampen för ett fritt och enat Norden!

Nedan kommer lite fler bilder från Rådhustorget som visar på den mentala nivå som ”antifascisterna” ligger på:

Nissen till vänster som förespråkar ett avskaffande av ”byxtvånget” behöll lyckligtvis sina byxor på sig.

Showan leker Arga leken.

Tandkräm – En klassfråga?

Vad i hela ”värlen” menar han?

Undra om det är den pinnen som ska göra ryggen rak?

Showan fortsätter att leka Arga leken. Ny antifascistisk världsmästare?

Den äldre herren skrattade och skakade på huvudet när han gått förbi de röda tokstollarna.

Elvis lever och han har lämnat sitt hus Graceland i USA för det skånska samhället Bjuv!

Showan förlorade Arga leken. Bättre lycka nästa gång!

Dags att gå hem till sina Safe Spaces igen.

Titel:Folkets demonstration blev till nationalsocialistisk zon! Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-03-07 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: