1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Positiva främlingar och fantasifulla frisyrer i Göteborg

Under lördagen mötte aktivister från Näste 2 både positiva främlingar och en och en annan individ med fantasifylld frisyr.

Lördagen den 13 maj samlades aktivister ur Näste 2 för att genomföra en offentlig flygbladsutdelning i centrala Göteborg. Denna gång lades huvudvikten på att sprida flygbladen med budskapet att ”återta makten från globalisterna!”.

Man tog spårvagnen in till staden och ställde sedan upp med fanbärare i korsningen Kungsgatan-Korsgatan, bredvid Domkyrkan. Genomflödet av folk var gott och det dröjde inte länge förrän förbipasserande började stanna för att samtala om allt från globalism och sionister till Motståndsrörelsen och nationalsocialism.

Precis som vid en tidigare flygbladsutdelning i Borås så ledde flygbladen om globalisterna även denna gång till en hel del hätska tillrop från folk hemmahörande i arabvärlden eller Afrika. Även om inte dessa tillrop kan skrivas ut på Nordfront, så torde ändå de flesta kunna föreställa sig det minspel som återfanns hos renlärigt politiskt korrekta svenskar när en i deras ögon förtryckt stackars minoritetsflykting yttrat sådana dödsdomar över ett annat främmande folkslag – och detta för att visa att man uppskattar nationalsocialistisk gatunärvaro!

Efter en tid anlände en polisbuss till platsen, men dessa gjorde sig inte nämnvärt märkvärdiga. Flygbladsutdelningen fortskred, även om det blev märkbart att individer med fantasifulla frisyrer och omaka klädsel blev desto uppstudsigare med polisnärvaron.

Man förflyttade sig sedan till Kungsportsplatsen vid Kompassen. Här fortsatte propagandaspridningen under ytterligare en timmes tid. Frånsett att många överlag inte tycks vara särskilt intresserade av någonting utanför sin högst personliga sfär, så var responsen god.

Polisen blockerar motståndsmännens väg. Diverse marxister syns demonstrera i bakgrunden. Foto: Nordfront.se.

På väg vidare mot Avenyn valde polis att fullkomligt blockera motståndsmännens väg med anledning av en passerande demonstration. Det är ännu oklart vad demonstrationens budskap var, men röda fanor och gula stjärnor kunde skönjas till det högljudda skvalet av orientalisk musik. Eftersom Nordiska motståndsrörelsen vet mer än väl hur man faktiskt går tillväga för att demonstrera ordentligt, valde man att gå en alternativ rutt för att nå Avenyn – vilket man till sist gjorde tillsammans med sin oönskade poliseskort.

På Avenyn upplevde man en märkbar skillnad i responsen; många fler visade intresse för både frågan om globalism såsom för Motståndsrörelsen. Stundtals var diskussionerna såpass engagerande att andra förbipasserande själva kom fram för att efterfråga flygblad. Bara ämnet sionism eller globalism förs på tal så tycks många känna till vem som äger alltifrån olika byggnader och företag i Göteborg, till massmedia och banker på en högre nivå.

Man avrundade aktiviteten klockan fyra och hade då varit verksam sedan middag. I princip alla medhavda flygblad hade gått åt och aktiviteten ses som lyckad. Dagen avslutades med gemensam middag.

Har du tröttnat på globalisternas tyranni? Ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Positiva främlingar och fantasifulla frisyrer i Göteborg Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-05-14 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: