1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Flygbladsutdelning och kameradueller i Nyköping

Under lördagen när motståndsmän ur Näste 1 höll en offentlig flygbladsutdelning i Nyköping uppstod flera kameradueller med illasinnade människor.

Under lördagen när motståndsmän ur Näste 1 höll en offentlig flygbladsutdelning i Nyköping uppstod flera kameradueller med illasinnade människor. Nordfronts korrespondent i Näste 1 ger här en sammanfattning av dagen.

Lördagen den 3 juni så hade ett tjugotal partikamrater och aktivister ur Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 samlats för att ha en gemensam offentlig flygbladsutdelning i Nyköping. Deltagarna gick i samlad trupp in till Nyköpings centrala delar och spred ut sig längs gågatan för att påbörja propagandaspridningen. Himlen var mulet grå och till en början föll ett lätt duggregn ned över staden.

Det var inte direkt ett hav av människor som befann sig i centrum just den här dagen, men det var ändå en stadig ström av lördagsshoppare som rörde sig upp och ned längs gatorna. Flygbladen som delades ut hade information om några av alla de globalister som styr över och influerar stora delar av västvärldens nuvarande destruktiva politiska utveckling.

Vädret till trots så gick det ändå åt många flygblad, och en hel del människor stannade till för att diskutera en stund med Motståndsrörelsens medlemmar. Som alltid så höll vissa med, och andra inte, men den övervägande delen var positivt inställda. En man som tog emot ett flygblad i förbifarten utropade högt att det var ”det bästa jag sett!”.

Efter att flygbladsutdelningen hade pågått i ungefär tre kvart så dök en polispatrull upp på en av sidogatorna. Två konstaplar steg ur och gjorde några tafatta försök till att etablera kontakt med aktivitetens deltagare, men eftersom att de inte fick någon respons så gav de snart upp alla sådana försök och började patrullera i sakta mak upp och ned längs gatan.

Foto: Nordfront.se.

Vissa av Nyköpingsborna betedde sig dock lite underligt. En äldre kvinna, hade minsann läst historia både på tyska och franska, därmed var hon tvärsäker på att den så kallade ”Förintelsen” visst hade inträffat. Aktivisten som hon pratade med höll däremot inte med, och frågade om hon hade några bevis för en sådan grov anklagelse. Då ville hon helt plötsligt inte diskutera längre, utan började istället att kraftigt ifrågasätta varför hon blev filmad av Näste 1:s kameraman, som redan hade stått där och dokumenterat konversationen i flera minuter. Hon lät hälsa att hon skulle stämma kameramannen och gick därefter raka vägen till polismännen. Vad som sades där är dock okänt.

En liten stund senare så gick denna kvinna förbi kameramannen när han stod och filmade en bit längre ner på gatan, varpå kvinnan plockar fram sin mobiltelefon och börjar filma tillbaka mot kameramannen. En kortare kameraduell uppstår, innan aktivisten med filmkameran gäspade ljudligt och gick därifrån för att hitta ett mer intressant motiv. Lustigt nog så var det där bara den första kameraduellen av tre denna dag.

Den hysteriska kvinnan med fetisch för högskolepoäng. Foto: Nordfront.se.

När aktiviteten hade pågått i ungefär två timmar uppstod heta känslor på Nyköpings kyliga gator. En förbipasserande kvinna började gorma och skrika att det var hemskt att folk hade andra åsikter än henne och att man hade mage att förneka ”förintelsen”, och hon uppmanade minst tre av de närvarande aktivisterna att avslöja hur många högskolepoäng de hade läst. När kvinnan fick frågan om vilken relevans antalet högskolepoäng hade i relation till en individs kunskapsnivå, så blev hon indragen i en närliggande butik av sin väninna, som förmodligen tyckte att hela situationen var ganska pinsam.

En stund senare så hade totalt 900 flygblad bytt ägare och aktiviteten avrundades. Efter ett kortare eftersnack och en gemensam måltid, tog dagens deltagare farväl för den här gången.

Om du missade att Nordiska motståndsrörelsen var i stan den här dagen, oroa dig inte! Motståndsrörelsen kommer snart att vara tillbaka ute på Nyköpings gator igen.

Vill du också göra motstånd mot de globalistiska, folkfientliga krafter som aktivt arbetar för att förgöra vårt nordiska folk? Skicka in en ansökan till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Titel:Flygbladsutdelning och kameradueller i Nyköping Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-06-04 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: