1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Propagandaoffensiven i Umeå: Målet har nåtts!

AKTIVISM. Under våren gick kampgrupp 602 ut med det storslagna målet att dela ut flygblad till samtliga hushåll i Umeå innan årets slut. Kampgruppen kan nu stolt meddela att målet har uppnåtts.

LÄS ÄVEN: Propagandaoffensiv i Umeå

I väder och vind har Motståndsrörelsens medlemmar i Näste 6, Umeå enträget och med en bestämd målsättning delat ut närmare 40 000 flygblad. Varför inte de 55 000 hushåll som utlovades i kampanjens början kunnat nås beror helt enkelt på att i stort sett alla lägenhetshus har portkod eller är låsta. Kampgruppen har därför varit tvungna att dela ut på de platser där det varit möjligt för att sedan utvidga området till även de mindre kranskommunerna.

Brevlådor som dessa har alla fått ett flygblad i hela Umeå.

För att klara av denna stora uppgift bestämdes en fast dag i veckan då alla kunde delta och en målsättning av minst 1500 flygblad i veckan fastslogs. Medlemmarna visade prov på stort engagemang och offervilja. Genom alla tänkbara väderförhållanden träffades kampgruppen och det uppsatta veckomålet nåddes varje vecka.

Kampanjen började under en vacker vårdag i solskenet och målet nåddes under en snöstorm i slutet av november då det sista flygbladet delades ut till ett radhus i bostadsområdet Carlshem. Målet kunde faktiskt nås tidigare än beräknat tack vare medlemmarnas självständiga utdelningar, utifrån den fastslagna veckodagen.

Ett av de sista flygbladen delas ut i Umeå.

Allt eftersom uppgiften fortlöpte vävdes också själva kampgruppen ihop tätare och flygbladsutdelningarna blev alltmer likt sociala sammankomster. Kaffe och fika har inte varit ett ovanligt inslag och medlemmarna har umgåtts flitigt även utanför själva arbetet med informationsspridandet. Detta har mynnat ut i mängder av nya idéer om själva kampen i Umeå, nu och i framtiden.

Banderoller har även satts upp vid vissa flygbladsaktiviteter.

En fast kampdag i veckan har skapat en väldigt bra grund som kampgrupp 602 kommer att fortsätta med. Var fokus hamnar efter detta återstår att se men flygblad kommer nog att hamna en liten bit ner på ”att göra listan” ett tag framöver. Utan att avslöja för mycket kan vi säga att fokus kommer att hamna mer på medlemmarna tills vissa mål inom gruppen uppnås men basaktivismen kommer givetvis för den delen inte att förringas.

Efter 40 000 flygblad riktar kampgrupp 602 om fokus.

Kampgrupp 602 vill passa på att tacka alla som donerat pengar till flygbladen och hjälpt till på andra sätt med att sprida budskapet om Motståndsrörelsen och hotet från globalisterna till Umeås befolkning. Bor du i Umeå och vill ta steget att engagera dig i kampen för Norden? Ta kontakt med oss så tar vi reda på vad just du kan göra för kampen.

Titel:Propagandaoffensiven i Umeå: Målet har nåtts! Författad av:Daniel Olofsson Publicerad:2017-12-12 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: