1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 3 anordnade offentliga aktioner i Sölvesborg och Ronneby samtidigt

AKTIVISM. Näste 3 beslutade att under lördagen besöka både Sölvesborg och Ronneby samtidigt för offentlig flygbladsutdelning, till många människors glädje på båda orterna.

Nästet delade upp sig i tre olika grupper. Den första gruppen åkte till Sölvesborg för en offentlig flygbladsutdelning, den andra gruppen åkte till Ronneby för en offentlig flygbladsutdelning och den sista gruppen gick runt och delade ut flygblad till de boende i Sölvesborgs närområde. Nästeskorrespondenten Marcus Hansson har fått hjälp den här gången av Anne Simble som berättar om aktionen i Ronneby.

Ronneby
Anledningen till att Näste 3 valde att besöka Ronneby är för att även de har blivit påtvingade mångkulturen. Det är mycket oroligheter i kommunen, invånarna känner sig otrygga.

Vid 12-tiden ställde sig aktivisterna utanför ICA Maxi. Man började genast att dela ut tidningar till glada Ronnebybor.

En kort tid in i aktiviteten visade ICA-personalen att de är emot yttrandefriheten vi har i detta land då de tillkallade polisen. Till deras missnöje fick Näste 3 stå kvar och kunde fortsätta tidningsutdelningen utan några som helst störningsmoment och aktivisterna hade många trevliga diskussioner med ortsborna. Unga som gamla påpekade hur viktig Motståndsrörelsen är men även att vår kamp behövs för att kunna rädda Norden från denna invasion av främlingar.

Innan det var dags att bege sig vidare till nästa aktivitet kom en kvinna från butikspersonalen ut med en bandspelare och hack i häl kom Mica (ICA Maxis egna maskot), det började spelas musik och den så kallade showen sattes igång i form av en dans och det delades även ut ballonger till barn med utländsk härkomst.

Maskoten Mica.

Drygt fem minuter in i spektaklet förstod de att de dragit nitlotten och gick tillbaks in i butiken med dystra miner.

Ett hundratal tidningar delades ut vid första aktiviteten.

Vid 14-tiden delade gruppen upp sig för att bedriva aktivism i form av flygbladsutdelning i brevlådor, det delades ut cirka 400 flygblad och klistermärken sattes upp på väl valda ställen.

Efter aktionen hände återigen en händelse i Ronneby som visar varför Nordiska motståndsrörelsens behövs, det uppstod ett bråk med ungefär ett 30-tal personer inblandade vid Ronneby torg, tillhyggen ska ha använts i bråket. Vi i Näste 3 visar att vi inte tänker acceptera denna ofrivilliga ”kulturberikning”, svenskar skall känna sig trygga i sitt eget land.

Sölvesborg
När aktivisterna var på väg till uppställningsplatsen började helt plötsligt en man att skrika att han gillar Motståndsrörelsen, två tummar lyfte han upp samtidigt som han berättade att han tänker rösta på Motståndsrörelsen i valet.

Stärkta av de positiva kommentarerna ställde gruppen av aktivister upp utanför Sölvesborgs ICA butik. Flygbladen delades ut i rask takt, detta uppmärksammades av chefen i ICA butiken som gick ut och började gnälla om att aktivisterna inte fick stå där. Gruppchefen på plats informerade honom om lagen och påpekade att chefen kunde ringa polisen, då även de kommer upplysa honom om att aktivisterna har rätt att stå där.

Strax efter detta kom en man och började prata med flygbladsutdelaren, han ville bli fotad med fanbäraren. Aktivisterna på platsen var självklart tillmötesgående och kunde ge mannen en bra bild när han stod bredvid fanbäraren.

Aktivisterna glömde fråga mannen om han ville bli publicerad på hemsidan. Därför är ansiktet maskerat.

Flygbladsutdelningen fortsatte i samma glädjande takt för aktivisterna, personer kommer fram till aktivisterna och berättade att de hade sett Motståndsrörelsen på nätet och berättade om hur mycket Motståndsrörelsen behövs i dagens samhälle.

En liberal kvinna språkade med en av medlemmarna, när han frågade henne om hon stödde det Liberala ungdomsförbundet i Stockholms strävan att legalisera incest och nekrofili, svarade hon kort att hon minsann inte bryr sig om vad andra hittar på i sängen. Medlemmen rynkade på näsan och förklarade att sådana sjuka saker stödjer minsann inte Motståndsrörelsen.

En av medlemmarna hade en längre pratstund med en jugoslav, han berättade att han stödjer oss fullt ut i våran strävan att rädda de nordiska folken. Han berättade att han kommer att resa till USA och kommer att sprida information om Motståndsrörelsen för amerikanarna, medlemmen passade då på att tipsa mannen om Motståndsrörelsens engelsktalande podcast Nordic Frontier.

När den offentliga aktiviteten var klar sammanstrålade alla grupper, en snabb räkning konstaterade att över 1 000 flygblad fått nya ägare. Sedan åkte alla vidare till månadsmötet, där planerades nya aktiviteter och det bjöds även på kaffe och kaka.

Alla medlemmar höll med varandra att stämningen och bemötandet från de bägge städernas befolkning var upplyftande för medlemmarna i Näste 3.

Båda offentliga aktiviteterna uppmärksammades utav 24Blekinge. Vilken av ICA-butikerna det var som påstod att vi hindrade folk är i dagsläget oklart, men en lögn är det i alla fall.

Vill du bli en del av kampen för att rädda vår ras? Ansök till Näste 3 redan idag!

Titel:Näste 3 anordnade offentliga aktioner i Sölvesborg och Ronneby samtidigt Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-02-12 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: