1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte och offentlig flygbladsutdelning i Halmstad

AKTIVISM. Under lördagen den tredje mars befann sig Näste 2 på plats i Halmstad, en stad som inte sett till en offentlig flygbladsutdelning av Nordiska motståndsrörelsen på alltför länge. Här följer en rapport från en aktivist som deltagit i aktiviteten.

Tidig morgon den tredje mars satte sig kamraterna från Nordiska motståndsrörelsens andra näste i sina bilar för att åka till Halland. Väl framme genomfördes dagens månadsmöte och med alla dess punkter med stor effektivitet då vad som stod näst på tur var en offentlig flygbladsutdelning i Halmstad.

En av mötets höjdpunkter var att en viss produkt som vissa förbeställt levererades. Övriga intressenter får vackert vänta lite till.

Efter att nästeschef Jimmy Andersson avslutat mötet, fanns läckra smörgåsar att tillgå för de som skulle delta i den påföljande aktiviteten. Därefter delades man in i två grupper; en grupp för den offentliga flygbladsutdelningen och en grupp för brevlådeutdelning.

Vi förflyttar oss till Halmstad där kamrater samlade sig, beredda att inta stadens gator. Redan efter ett par minuter vid samlingsplatsen hördes ett bekant ljud från himlen: En av ordningsmaktens numera vanligt förekommande helikoptrar cirkulerade över oss. Inte mer med det, så begav man sig in till gågatorna intill torget. Dubbla fanor och ett tjugotal kamrater ställde upp sig, och kameran rullade.

Överlag gick allting mycket lugnt till och inte mer än tre radiobilar siktades cirkulera i området. Något mindre poliser alltså om man ska jämföra med aktiviteten i Jönköping en vecka tidigare, milt uttryckt.

Responsen bland ortsbefolkning var blandad med flera sympatisörer och diskussioner å ena sidan, medan andra läste en sekund och sedan knycklade ihop flygbladen i inprogrammerad vrede. Diskussionerna som ändå fördes gällde främst den påtvingade massinvandringen och alla dess ofrånkomliga och negativa konsekvenser. Till exempel fick en farbror som till en början brusat upp sig, komma till sans och lugna ner sig när hans falska bild av Nordiska motståndsrörelsen ersattes av en faktisk representant för just Nordiska motståndsrörelsen.

Efter drygt en timme skedde någonting alldeles extraordinärt; en galen medborgare(?) som försökte sig på äkta cirkuskonst mot en av fanbärararna. I hög fart körde han sin elcykel och försökte slita åt sig en fana i farten! Han lyckades däremot inte få med sig fanan, utan fick istället viss hjälp att köra vält. Van att springa från allsköns faror satte han då av i hög fart till fots och gömde sig sedan inne på ett kafé tills polis fanns på plats.

Till hans stora sorg var elcykeln nu som bortblåst, kanske rentav ”sleeping with the fishes” i Nissan, och med sin låga impulskontroll blev han arg på Kling och Klang-poliserna när de undrade om han ville anmäla cykeln som stulen. Efter att ha betett sig stereotypt valde han att återigen springa, men sparkades då omkull av en rådig (och törstig) Flashback-användare. Flashbackaren jagade efter rasfrämlingen och slängde upp honom mot en bil, för att sedan låta Kling och Klang ta över. Det bör dock understrykas att ingen fana stals, även om nämnda forumanvändare antyder så.

Därefter fortsatte flygbladsutdelningen i ytterligare någon timme. Diskussioner fördes om organisationen, den påstådda ”förintelsen” och dess sanslösa relevans för allt mänskligt liv och om hur fantastiskt ett enat Norden skulle vara.

Ett målande exempel rörde en lilahårig vänsterpartist som ägnade sig åt den mycket fula ovanan att försöka lägga ord i mun på en av Motståndsrörelsens aktivister. Efter att dennes felaktiga antaganden malts ner fick den lilahårige halvmannen genomgå någonting som liknade ett läxförhör där frågorna ledde till att en normalbegåvad åhörare kunde dra slutsatsen att judisk makt är och har varit stark inom såväl olika sorters marxism som dess påstådda motsats, kapitalism – som av en händelse!

Då det var dags att avsluta kom, sisådär tre timmar försent, stadens röda ungdom med en liten vimpel i högsta hugg och en uttjatad ramsa som sitt vapen. Åsynen av deras kattarmar, mörtaxlar, simmiga blickar och skrikiga klädsel var talande att man inte kunde ägna dem mindre energi. Där poliserna ömt vallade in dem stod de säkert kvar med sin ramsa flera timmar efter att Motståndsrörelsen dragit vidare på nya erövringar.

Är du boendes i Halland eller Västra Götaland? Eller varför inte varsomhelst i hela Norden? Ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Titel:Månadsmöte och offentlig flygbladsutdelning i Halmstad Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-03-05 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: