1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nästesdagar i Näste 2

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Den 5 januari var det dags för Näste 2 att hålla nästesdagar. I en frostig skog utanför Göteborg samlades kamrater från hela nästet i en varm stuga där man välkomnades av Jimmy Andersson och Simon Engelin.

Efter att ha bekantat sig och gått igenom helgens schema var det dags att genomföra aktivisttester med påföljande bad i vinterkall sjö. Förhoppningen var att kunna hugga upp en isvak, men brist på is skulle inte sätta stopp för kalla bad.

Innan badet hölls dock en föreläsning om hypotermi, alltså kraftig nedkylning, för att de badande skulle vara införstådda med de eventuella riskerna med sina svala bad. Bland annat fick man veta att det inte är den faktiska kylan man dör av utan kroppens sätt att hantera den; köldchocksreaktionen. Man hyperventilerar eller kippar efter luft, vilket leder till att man sakta men säkert sjunker ner i vattnet då kroppens energi tar slut. Det viktigaste att tänka på är att hålla sig lugn och få kontroll över sin andning. När andningen är i skick kan man börja arbeta på att ta sig upp ur det iskalla vattnet.

Deltagarna delades upp i tre grupper där de i tur och ordning fick genomföra aktivisttestet med ett avslutande bad. Passet inkluderade även en praktisk övning i stridsvård. Alla gjorde mycket bra ifrån sig på testerna och med den råstyrka som dessa kämpar besitter så råder ingen tvekan om att fysiska angrepp på gatan kommer att nedkämpas effektivt!

Efter detta var det dags för lunch. Grillar och stormkök värmdes upp och samtalen varierade från självhushållning till hur man på bästa sätt skyddar sig och sin grupp i ett samhälle som kollapsat.

Eftermiddagen och kvällen fylldes sedan av flertalet föreläsningar. Den första föreläsningen avhandlade ämnet sjukvård. Föreläsaren presenterade en rad olika situationer som kan tänkas uppstå samt hur dessa bör hanteras. Vad gör du när din kamrat blivit knivhuggen av en rasfrämling eller när korrupta tjänstemän öppnar eld mot sitt egna folk?

Efter detta var det dags för Fredrik Vedjeland att föreläsa om vikten av lokalmedia. Redan idag har vi flertalet lokala nyhetsmedier som konkurrerar med politiskt korrekta lokalmedier, PK-tidningar som folket alltmer tappar förtroendet för. Det finns dock gott om mark att bryta på detta område och det är bara en tidsfråga innan vi dominerar median på flera orter.

Kvällens sista föreläsning handlade om självhushållning och hur vi kan producera ekologisk och naturlig mat. Idag är nästan all mat fylld med kemikalier och onödiga substanser vilket på lång sikt förgiftar människan. Till detta ställer sig nationalsocialismen som motståndare, då nationalsocialismen genomsyras av det naturliga och visionen om att se såväl folket som naturen friskt och välmående. För att uppnå detta behöver vi, till en början, kunna erbjuda våra kämpar ett bra och hälsosamt alternativ.

Det finns, utan att säga för mycket, stora möjligheter för vårt näste att bli självförsörjande på flera olika punkter; varav en är ekologiskt producerad mat.

Söndagen var desto lugnare. Efter frukost avnjöt man en fantastisk soluppgång över en spegelblank och bitvis istäckt sjö. Därefter hjälptes man åt med städning och iordningställande för att sedan bege sig av hemåt.

Vill du vara en del av en växande och frisk befolkning? Vill du kämpa för de som ännu ej fötts? Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen redan idag! Det finns ingen ursäkt stor nog för att överge sitt folk!

Titel:Nästesdagar i Näste 2 Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-01-12 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: