1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Danmark: Offentlig flygbladsutdelning i Middelfart

AKTIVISM. Rede 1 i Danmark genomförde under lördag förmiddag en offentlig flygbladsutdelning i Middelfart på Fyn.

Motståndsrörelsens aktivister anlände under lördag förmiddag till Middelfart på Fyn för att sprida kunskap om Nordiska motståndsrörelsen. Banderoll och fanor plockades ut, flygblad fördelades och efter en kort genomgång sattes kurs mot torget i Middelfart.

Gågatan sprudlade med liv då gruppen av aktivister ankom till torget, där de gjorde uppställning och började dela ut flygblad till förbipasserande. Flera hundra flygblad bytte ägare och många utnyttjade möjligheten att diskutera bland annat folk, framtid och nordisk identitet.

Enskilda meningsmotståndare kunde inte stå emot frestelsen att skrika och gapa på aktivisterna. En äldre arg man lyfte hotfullt sin käpp och en hetsig judisk man utropade flertalet okvädningsord.

Efter ett par timmar i Middelfarts innerstad, som också bjöd på flera sympatiförklaringar från folket, blev aktionen avrundad. Aktivisterna lämnade gågatan för att avsluta dagen med en gemensam måltid i en närliggande park.

Ursprungligen publicerad på Nordfront.dk.

Titel:Danmark: Offentlig flygbladsutdelning i Middelfart Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-03-03 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: