1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

AltCensored.com i kamp mot Youtubes censur – visar bland annat 395 filmer från Motståndsrörelsen

FILMARKIV. Sidan som innehåller tusentals filmer lägger endast upp sådant material som raderats från Youtube.

AltCensored.com har uppkommit som en protest mot den allt ökande godtyckliga och politiska censuren på Youtube, eller som de själva skriver på sidan:

I mitten av 2017 började Youtube begränsa tillgången till filmer som varken var illegala eller bröt mot deras egna regler och riktlinjer. Dessa begränsade filmer har försetts med varningsmeddelande, de kan inte delas, kommenteras, gillas, följas eller sökas fram. De kommer inte heller upp som föreslagna videos och det går inte heller att se någon visningsstatistik för klippen.

AltCensored.com är en opartisk katalog som innehåller 14332 av Youtubes begränsade filmer från 1231 övervakade kanaler.

Förutom att begränsa filmer på det vis som uppges ovan har Youtube också på sistone allt mer börjat att helt och hållet radera filmer och kanaler. Vissa av dessa filmer och kanaler hittar man nu på altcensored.com.

Då det i stort sett bara är politiskt inkorrekt material som censureras på Youtube gör det altcensored.com till en god samlingsplats för oerhört mycket intressant filmmaterial. Vad sägs exempelvis om de omåttligt populära (och censurerade) dokumentär-serierna The greatest story never told och Europa – The last battle eller tal av William Pierce, David Duke och Adolf Hitler?

Även Nordiska motståndsrörelsens svenska kanal Motståndsmedia går att finna med totalt 395 filmer från bland annat olika aktioner som går ända tillbaka till år 2009.

Samtliga videos på sidan går med ett enkelt knapptryck att spara hem till hårddisken för vidare spridning i framtiden.

Titel:AltCensored.com i kamp mot Youtubes censur – visar bland annat 395 filmer från Motståndsrörelsen Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-06-12 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: