1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Journalistråtta och förrädarpolitiker drabbades av karma

Natten till söndag genomfördes en sopaktion mot Sydsvenskan-journalisten Olle Lönnaeus och kommunalrådet Philip Sandberg (L) som protest mot deras folkfientliga arbete.

Aktiviteten påbörjades redan på lördagsförmiddagen då medlemmar och aktivister begav sig ut i Lunds kommuns natur för att städa upp allt skräp som främlingar och svenskar som inte respekterar naturen lämnat efter sig. Städningen uppskattades av förbipasserande och man lyckades fylla flera sopsäckar samtidigt som Nordens natur blev något renare.

Som en symbolisk gest dumpades sedan soporna i två framstående förbrytares trädgårdar med ett meddelande:

Nordiska motståndsrörelsen håller DIG högst ansvarig för den politik som förs i vår kommun och i vårt land. Vi har rensat upp skräp i naturen häromkring och det är inte mer än rätt att du får ta ansvar för det. Du bidrar till att hela vårt land fylls med avskräde, vi fyller symboliskt din tomt med avskräde. Skit ska skit ha!
/Nordiska motståndsrörelsen

Dessa två förbrytare är Olle Lönnaeus och Philip Sandberg.

Deras trädgårdar blev då till samma soptipp som de själva försökt göra Norden till genom att propagera för massinvandring och degeneration.

Folkförrädaren Olle Lönnaeus har Nordfront skrivit om tidigare då han skrev en artikel i den judiskt ägda tidningen Sydsvenskan som hetsade till att en småbarnsfar tillika kampgruppschef i Motståndsrörelsen skulle förlora arbetet dagarna innan julafton, något som dock misslyckades. Något som också är värt att nämna är att Sydsvenskans artikel publicerades samma dag som terrorgruppen AFA publicerade en mycket liknande ”uthängning”. Vilket visar att de samarbetade kring uthängningen.

Förbrytaren Philip Sandberg (L) har under en längre tid varit en aktiv folkutbytesförespråkare. Han har exempelvis varit med och grundat den ”antirasistiska” organisationen Tamam.

Både Olle Lönnaeus och Philip Sandberg har medvetet valt att bosätta sig i de tryggare och mer etniskt homogena områden samtidigt som de tjänar pengar på att förespråka mångkultur för andra och försöker tysta och hänga ut människor som motsätter sig denna sjuka och förvridna idé.

En film från aktionen kommer att visas i nästa avsnitt av Studio Skåne.

Titel:Journalistråtta och förrädarpolitiker drabbades av karma Författad av:Naste 3 Publicerad:2019-10-01 Uppdaterad:2020-03-28

Läs också: