1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Simon Lindberg höll föredrag om nationalsocialismen i Dalarna

Lördagen den 30 november höll Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg ett föredrag om nationalsocialismen i Dalarna.

Lördagen den 30 november anordnades ett månadsmöte i Näste 5, där organisationens verksamhet under den kommande månaden avhandlades. I vanlig ordning passade medlemmar och aktivister givetvis på att samtala om stort och smått med sina kamrater. Efter månadsmötet avnjöts även en vällagad chili con carne, vilket uppskattades av deltagarna.

Dagen till ära hölls även ett föredrag av Simon Lindberg, med titeln “Vad är nationalsocialism?”, som tidigare hållits i Sundvall. Föredraget syftar till att reda ut vad nationalsocialism är och inte är, vilket namnet kanske avslöjar.

Innan föredraget drog igång fylldes lokalen förutom de redan närvarande medlemmarna på med ytterligare besökare, som kommit för att höra på vad Lindberg hade att säga.

Förutom att lyssna på föredraget kunde besökarna även passa på att handla från Greenpilled eller skriva en julhälsning till den fängslade kamraten Peter Holm.

Vill du också få chansen att närvara under liknande föredrag? Ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Simon Lindberg höll föredrag om nationalsocialismen i Dalarna Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-12-08 Uppdaterad:2020-03-28

Läs också: