1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nationell solidaritet segrar: 100 000 kronor insamlade till Nerman!

Den nationella solidariteten har segrat över folkfientliga krafter och det korrupta bankväldet. Redan under söndagskvällen kunde Nordfront bekräfta att över 100 000 kronor har samlats in till Freddy Nerman.

Förra helgen startades en insamling till stöd för Freddy Nerman som fått sitt hus uppeldat i vad polisen utreder som en mordbrand och med största sannolikhet var ett politiskt motiverat dåd.

Många visade solidaritet med Nerman och donerade pengar, men många väntade också och tänkte donera efter löning. Men som Nordfront rapporterade valde dock Sparbanken Syd att i praktiken stödja mordbranden genom att stänga ner såväl Swish som bankkonto för Nerman redan måndagen efter insamlingen började.

LÄS MER: Sparbanken Syd ställer sig bakom mordbrand – stänger ner Nermans Swish och bankkonto!

Nordiska motståndsrörelsen såg dock till att ett nytt Swishnummer sattes upp för insamling till Nerman. Under söndagskvällen gästade också Freddy Nerman Radio Nordfront och berättade mer om den misstänkta mordbranden och hur han behandlats av sin bank.

Radio Nordfront spelade också upp ett samtal där Pär Öberg ringde upp Sparbank Syd för att försöka förmå dem att åtminstone öppna upp Nermans konto så att han skulle kunna handla mat och kläder. Men Sparbank Syd hänvisade bara till en ljusskygg säkerhetsavdelning på huvudkontoret i Stockholm, som bara kommunicerade medelst snigelpost. I övrigt var man överhuvudtaget inte behjälpliga.

Under sändningen var det ett stort antal lyssnare som gav generösa bidrag till Nerman och redan under söndagskvällen kunde Nordfront konstatera att man uppnått målet på 100 000 kronor.

Till Nordfront uttrycker Freddy Nerman stor tacksamhet till alla som stöttat honom genom insamlingen eller på andra sätt under tiden sedan hans hus brann ner.

— Ett stort tack till alla för de pengar, kläder, husrum och mat som givits. Vi ses i Uppsala!, hälsar Nerman.

Nordfront kan därmed meddela att Swishinsamlingen är avslutad, men att det även fortsättningsvis går att skänka kontanter till Nerman genom att skicka dem med post till:

Nordfront
Box 52
77222 Grängesberg
Bifoga en lapp med texten ”Nerman” på

Titel:Nationell solidaritet segrar: 100 000 kronor insamlade till Nerman! Författad av:Redaktionen Publicerad:2020-03-02 Uppdaterad:2020-03-27

Läs också: